Domus PASSIIVI PLUS

0.00 €

Domus Passiivi Plus -ikkuna on Domuksen energiatehokkain ratkaisu avattavaksi ikkunaksi. Eristyslasitekniikan avulla Domus Passiivi -ikkunasta jatkokehitetty, 4-lasinen avattava ikkunarakenne on hyvin lämpöä eristävä ja energiatehokas.

Domus Passiivi Plus on perinteistä MS2E-tyyppiä edustava ikkuna. Se on rakenteeltaan tutkittu, turvallinen ja varmatoiminen sekä monipuolisesti varusteltavissa.

Domus Passiivi Plus –ikkuna on saatavilla avattavana ikkunamallina.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Domus

http://www.domus.fi/

Domus Yhtiöt Oy:n juuret ovat perinteisessä suomalaisessa puusepäntaidossa, joka on yli 60 vuoden kuluessa jalostunut yhden käsityöläisen visiosta yli 250 henkeä työllistäväksi Domus-yhteisöksi. Kun Laatokan Karjalassa syntynyt Petter Sairanen perusti Metsäpuu-nimisen yrityksen Loimaalle vuonna 1948, näki hän sodanjälkeisessä Suomessa ainutlaatuisen mahdollisuuden. Jälleenrakennuksen keskellä kotimaisilla puunjalostustuotteilla riitti kysyntää. Siihen Sairanen vastasi aloittamalla laadukkaiden ikkunoiden ja ovien valmistuksen. Metsäpuun noustessa rakentuvan Suomen mukana, laajeni sen tuotanto kalusteisiin 1960-luvun puolivälissä. Silloin ensimmäiset, Korialla tehdyt Domus-keittiöt tulivat markkinoille monivuotisen kehitystyön jälkeen, esitellen uusia, kotitöitä helpottavia innovaatioita. Juuri elämää helpottavat oivallukset yhdistettynä korkeaan laatuun sekä kattavaan palveluun ovat pitäneet Domuksen arvostettuna ja haluttuna läpi vuosikymmenten. Vaikka valmistusmenetelmät, vaatimukset ja yrityksen nimi ovat muuttuneet, ovat Domus-tuotteet pysyneet asiakkaiden sydämissä. Tämän päivän Domuksessa perheyrityksen perinteet yhdistyvät moderneihin tuotantoratkaisuihin, uusien innovaatioiden hyödyntämiseen sekä pitkäkestoista kehitystä ja korkeaa laatua tukevaan ajatteluun. Rakentamalla sukupolvelta toiselle kestäviä tuotteita ympäristöä kunnioittaen, on Domus aidosti huomisen mittainen.