Doorway OurWay nosto-ovi 1 – tiheä vaakaura

0.00 €

Doorway-oviratkaisu

Doorwayn oviratkaisut on suunniteltu olemaan käyttäjä- ja asentajaystävällinen. Doorwayn nosto-ovi koneistoineen on tehokas ja vähän tilaa vievä innovatiivinen ratkaisu niin uusille taloille kuin korvaamaan vanhat autotallinovet. Asennus ja ylläpito onnistuu ketterästi, siististi ja turvallisesti.

Tehty kestämään jatkuvaa käyttöä

Doorwayn integroitu kiskojärjestelmä toimitetaan täysin valmiiksi koottuna sisältäen vetojouset, kaapeli ja tarvikkeet. Ovityypin ovijärjestelmä on erittäin helppo ja nopea asentaa. OurWay-oven suurin toimituskoko on 3000 x 2500 mm.

TL-kiskojärjestelmä esijännitetyillä vääntöjousilla takaa täydellisen tasapainon kaiken kokoisille ja levyisille lamellioville. Vaativiin asennuskohteisiin olemme kehittäneet ovityypit LHR-FM ja LHR-RM (esijännitetty vääntöjousi raskaaseen käyttöönesijännitetty vääntöjousi raskaaseen käyttöön).

  • esijännitetty jousi
  • kuulalaakeroidut rullat
  • turvallinen integroitu kiskojärjestelmä
  • sormiturvallinen jäykistetty kehys
  • ovet on testattu ja ne täyttävät normin CE 89/107/EC
  • lamellit molemmin puolin sormisuojatut
  • lämpöeristeenä CFC-vapaa polyuretaanivaahto (40 mm)

Turvallinen ja luotettava integroitu kiskojärjestelmä

Kaikki rullat liikkuvat kiskon sisäpuolella. Järjestelmän ansiosta käyttäjällä ei ole liikkuvien osien aiheuttamaa vammautumisriskiä.

Kumitiivisteet varmistavat, että ovi sulkeutuu tiiviisti alhaalta ylös asti. Tiivisteet suojelevat myös sormia mahdollisen vahingon tapahtuessa.

Alareunatiivisteenä käytetään kammiotiivistettä, joka vaimentaa iskua oven sulkeutuessa sekä tasaa mahdollisia lattian epätasaisuuden aiheuttamia poikkeamia varmistaen siten täyden tiiviyden.

Koteloitu jousijärjestelmä. Sivulle tai kiskon alle asennetut koteloidut jousijärjestelmät on koottu tehtaalla valmiiksi, mikä varmistaa helpon ja turvallisen asennuksen ja käytön. Nelijousijärjestelmä varmistaa oven toiminnan vaikka joku jousista lopettaisi toimimisen.

Kuulalaakeroidut rullat. Nylon-päällysteiset rullat takaavat pitkän huoltovälin sekä minimoivat oven avaamisesta ja sulkemisesta aiheutuvat äänet.

Sormiturvallisuus. Ovilamellien rakennetta suunniteltaessa on huomioitu sormiturvallisuus siten, että ovea käytettäessä ei ole vammautumisriskiä.

Lamellien valise saranat ja säädettävät rullankannattimet ovat samaa pakettia. Rakenne takaa parhaimman mahdollisen käytettävyyden sekä rullien toiminnan urissaan.

Alakulmaan sijoitetusta käsikahvasta oven saa auki myös sähkökatkon aikana.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Doorway

http://doorway.fi/

Doorway Finland Oy on perustettu kesällä 2012 aidon kiinnostuksen, vakaan ammattitaidon ja pitkän kokemuksen saattelemana. Haluamme tuoda markkinoille muutosta ja olla edelläkävijöitä toimialallamme kehittämällä mailman parhaimpia ovitoteutuksia. Kartoitamme asiakaslähtöisesti asiakkaidemme tarpeita ja kauttamme he saavat uusia ideoita ovitoteutuksiin. Doorway on tuonut markkinoille uudenlaisen tuotteen, joka on edelläkävijä toimivuudessa, tyylikkyydessä ja muokattavuudessa. Nosto-ovemme on lajissaan energiatehokas, turvallinen ja pitkäikäinen. Doorway luo uuden elämän autotallillesi ja oviympäristöihin. Meidän kauttamme saat kattavan ratkaisun, joka tuo aidosti lisäarvoa, mukavuutta sekä toimivuutta kotisi ja työpaikkasi elämään. Me näemme, että yksinkertainen ja toimiva on parasta. Siksi tarjoammekin sinulle kokonaisvaltaisen ja tyylikkään ratkaisun joka kattaa kaikki kiinteistön nosto-ovi toteutukset suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon.