Dorma Del

0.00 €

DORMA DEL sarja koostuu useasta solenoidilukkomallista. Kaikki ovat salpautuvia, joissa teljet lukittuvat ja avautuvat sähköisesti päälle tai pois. Ne on varustettu indikoinnilla lukossa/auki, ovi auki/kiinni, telki takalukittu/ takalukitsematon sekä painike aktiivinen/levossa.

Magneettikosketin on sisäänrakennettu rintalevyyn.

Ulos- ja sisäänpäin avautuviin oviin. Solenoidilukoilla on laaja käyttöalue päivälukkona johon on yhdistetty kulunvalvonta sekä joustava sekä käyttäjäystävällinen ja turvallinen poistuminen.

DEL 7102 – Salpautuva lukko jossa vinotelki avataan sisäpuolelta painikkeella. Ulkopuolen painiketoiminto on sähköisesti ohjattu. Painikekara on jaettu siten että sisäpuolen painike on aina aktivoitu. Tämä mahdollistaa sisältä poistumisen ilman työkaluja.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Dorma

http://www.dorma.com/

Yli 100 vuoden kokemuksen ja perinteet omaava DORMA on perheyritys, joka on kehittynyt liikevaihdoltaan maailman johtavaksi oviratkaisujen, siirrettävien seinien ja lasihelojen sekä näiden tarvikkeiden palveluntarjoajaksi. Yritys kuuluu maailman eliittiin myös oviautomaatioratkaisujen saralla. DORMA on niittänyt menestystä myös kulunvalvonnan, ajanhallinnan sekä turvaratkaisujen alalla. Saksassa DORMA on johtava hätäpoistumistieratkaisujen ja niiden valvontaratkaisujen tarjoaja. DORMA toimii useissa eri maissa: sillä on merkittäviä tuotantolaitoksia Euroopassa, Singaporessa, Malesiassa, Kiinassa ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikassa.