Enervent LTR-2

0.00 €

LTR-2 on pieni vaakamallinen ilmanvaihtolaite pyörivällä lämmönsiirtimellä. Laitteen ilmavirta on +75/-70 l/s (125 Pa). Tämä laite voidaan asentaa ullakolle, jolloin säästetään pienen asunnon sisätiloja muille toiminnoille. Jos LTR-2-laitteen varustaa lisäeristyksellä, sen voi huoletta asentaa myös kylmälle ullakolle. Laite valmistetaan sinkitystä pellistä.

LTR-2 on varustettu energiataloudellisilla tasavirtapuhaltimilla ja F4/5-tason tasosuodattimilla. Laitteeseen saa myös F7-luokan kasettisuodattimen. LTR-2 on tarjolla sekä sähköisellä jälkilämmityksellä että ilman. Vakiona sähköisen jälkilämmityksen teho on 400 W, vaihtoehtoisesti on saatavana 800 W:n jälkilämmitys. LTR-2 valmistetaan sekä ECC- että EDA-ohjauksella.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Enervent

http://www.enervent.fi/

Enervent Zehnder on suomalainen yritys, jonka intohimona on sisäilmasto. Yritys on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut sisäilmastoa parantavia energiatehokkaita ratkaisuja vuodesta 1983 lähtien. Yrityksen missio on auttaa ihmisiä asumaan ja työskentelemään terveellisessä ja miellyttävässä sisäilmastossa tarjoamalla huippuluokan helppokäyttöisiä ilmanvaihtolaitteita, joiden avulla voi säästää energiakustannuksia ja rahaa.

Teknistä huippuosaamista edustavat sisäänrakennetulla lämpöpumpulla varustetut ilmanvaihtolaitteet sekä mullistava kiinteistöjen energianhallintatekniikka. Sen ansiosta rakennuksen lämpökuormia ja energiankäyttöä on helppo hallita automaattisesti yhdellä järjestelmällä.

Enervent Zehnder Oy osa Zehnder Groupia.