Fescon Termo Lämpölattia

0.00 €

Fescon lattialämmitys perustuu järjestelmään, jonka lämmönluovutuslevyssä on laminoitu, lämpöä heijastava foliopinnoite, joka toimii sekä lämpö- että askeleristeenä. Lattialämmitysputkisto asennetaan kätevästi u-kiinnikkeillä levyn pintaan. Näin toimimalla lattialämmitys saadaan asennettua ilman, rakennepaksuuden kasvattamista. Levyn lämmönjohtavuus on moninkertaisesti tasoitetta parempi, joten lattialämmitys tuottaa lämpöä tasaisesti , eikä lattian lämpötilaeroja sivusuunnassa tunne jalalla. Fesconin dB-pumpputasoitteesta tehty lämpöön hyvin reagoiva suora, ohut ja kevyt pintalaatta takaa erinomaisen ja energiatehokkaan sisälämpölattian. Fescon lämpölattia voidaan päällystää yleisimmin käytetyillä materiaaleilla, kuten parketilla, klinkkerillä, kokolattia- tai vinyylimatolla. Fescon lattialämmitys sopiikin lähes kaikkiin tiloihin.

Fescon lämpölattia on erityisen helppo asentaa, sen rakennekorkeus on vain 60 mm ja sen askelääniparannus L´n, w 20 dB alentaa reilusti askeläänet yleisimmillä pinnoilla. Kokeile ja totea itse miten tehokas Fescon lattialämmitys on!

  • Samassa järjestelmässä askeläänivaimennus sekä lattialämmitys
  • Askeläänieristävyys on testattu VTT:llä (VTT-S-02771-11)
  • Tehokas lattialämmitys ohuella ja kevyellä rakennekerroksella
  • Lattiaratkaisu on lämpöteknisesti nopeasti ja tehokkaasti reagoiva
  • Asentaminen on helppoa

Fescon Oy

http://www.fescon.fi/

Fescon Oy on kilpailukykyisten ja laadukkaiden rakennusalan kuivatuotteiden ja niihin liittyvien tuotteiden ja ratkaisujen kotimainen, luotettava, osaava ja palvelukykyinen kehittäjä, valmistaja ja markkinoija. Me konsultoimme ja opastamme asiakkaitamme tuotteiden valinnassa ja käytössä. Fesconin päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet.