Fescon Termo Lämpölattia

0.00 €

Fescon lattialämmitys perustuu järjestelmään, jonka lämmönluovutuslevyssä on laminoitu, lämpöä heijastava foliopinnoite, joka toimii sekä lämpö- että askeleristeenä. Lattialämmitysputkisto asennetaan kätevästi u-kiinnikkeillä levyn pintaan. Näin toimimalla lattialämmitys saadaan asennettua ilman, rakennepaksuuden kasvattamista. Levyn lämmönjohtavuus on moninkertaisesti tasoitetta parempi, joten lattialämmitys tuottaa lämpöä tasaisesti , eikä lattian lämpötilaeroja sivusuunnassa tunne jalalla. Fesconin dB-pumpputasoitteesta tehty lämpöön hyvin reagoiva suora, ohut ja kevyt pintalaatta takaa erinomaisen ja energiatehokkaan sisälämpölattian. Fescon lämpölattia voidaan päällystää yleisimmin käytetyillä materiaaleilla, kuten parketilla, klinkkerillä, kokolattia- tai vinyylimatolla. Fescon lattialämmitys sopiikin lähes kaikkiin tiloihin.

Fescon lämpölattia on erityisen helppo asentaa, sen rakennekorkeus on vain 60 mm ja sen askelääniparannus L´n, w 20 dB alentaa reilusti askeläänet yleisimmillä pinnoilla. Kokeile ja totea itse miten tehokas Fescon lattialämmitys on!

  • Samassa järjestelmässä askeläänivaimennus sekä lattialämmitys
  • Askeläänieristävyys on testattu VTT:llä (VTT-S-02771-11)
  • Tehokas lattialämmitys ohuella ja kevyellä rakennekerroksella
  • Lattiaratkaisu on lämpöteknisesti nopeasti ja tehokkaasti reagoiva
  • Asentaminen on helppoa

Fescon Oy

http://www.fescon.fi/

Fescon Oy on suurin suomalainen rakennusalan laasti- ja hiekkatuotteiden ja ratkaisujen kehittäjä- ja valmistajayritys. Oma tuotekehityksemme takaa laadukkaat, kilpailukykyiset ja suomalaisiin olosuhteisiin sopivat tuotteet.

Päätuotteita ovat kuivalaastit ja -betonit, rappaus- ja korjauslaastit, julkisivupinnoitteet ja -maalit, seinä- ja lattiatasoitteet, lattiapinnoitteet, eristerappausjärjestelmät ja laatoitus- ja vedeneristystuotteet. Hiekkaliiketoimintayksikkömme tarjoaa erilaisia hiekkatuotteita.

Fescon tuotteita saa hyvin varustetuista rautakaupoista kautta maan. Jälleenmyyjinä ovat muun muassa Bauhaus, Stark, Rautanet, K-Rauta, RTV, Taloon.com ja Netrauta.fi.