Fiskars StaySharp™ Kelaleikkuri

0.00 €

Fiskars Fiskars StaySharp™ -kelaleikkuri on viisas valinta sekä nurmikkosi, oman hyvinvointisi ja lompakkosi että ympäristön kannalta. Fiskarsin Fiskars StaySharp™-kelaleikkuri ratkaisee perinteisten työnnettävien ruohonleikkureiden tyypilliset ongelmat. Siinä yhdistyy uusin tekniikka ja loistava ergonomia, paras mahdollinen leikkuuteho ja työskentelyn nautittavuus. Fiskars StaySharp™ on kevyempi työntää, terät leikkaavat tehokkaammin ja tarkemmin, leikkuukorkeuden säätövara on aiempaa suurempi ja säätömekanismi on helppo.

  • StaySharp™-leikkuumekanismissa ruoho katkeaa ilman terien kosketusta toisiinsa, mikä keventää työntämistä 30 % ja pitää terät kunnossa ilman vuosittaista teroitusta.
  • Patentoitu InertiaDrive™-leikkuutekniikka tuottaa kaksinkertaisen leikkuuvoiman, joka katkaisee kasvien varret, rikkaruohot ja tiheän ruohon, jotka jumittaisivat perinteisen ruohonleikkurin.
  • Patentoidun VersaCut™-leikkuumenetelmän ansiosta leikkuukorkeutta voidaan säätää 2,5 sentistä jopa 10 senttiin. Terät leikkaavat myös pyörien alta ja lähempää reunaa
  • Erinomaiseen käyttömukavuuteen vaikuttavat mm. ergonominen, pehmustettu, säädettävä työntökahva sekä nopea ja helppo leikkuukorkeuden säätö.
  • Kouru heittää leikatun ruohon eteenpäin eikä taakse käyttäjän jaloille.

Fiskars

http://www.fiskars.fi/

Fiskars tarjoaa kotiin, puutarhaan ja ulkoiluun maailman johtavia kuluttajatuotemerkkejä. Fiskarsin tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti toimivuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Konsernin kansainväliset pääbrändit ovat Fiskars, Iittala ja Gerber. Osakkuusyhtiö Wärtsilä Oyj Abp on myös merkittävä osa konsernia.