Flexbox Gustaf

183.00 €

Monien asennusmahdollisuuksien viikkopostilaatikko. Reilu sisäänpäin avautuva luukku on postikantajan mieleen. Magneetit estävät luukkua avautumasta kovalla tuulella. Flexbox Gustafissa on kiertolukko, jonka voi jättää auki tai kiinni. Tyhjennys etu- tai takapuolelta.

Postilaatikon voi asentaa mukana tulevan 45 cm korkean jalan päälle. Laatikon voi myös asentaa ilman jalkaa esim. muurin päälle, tai jos jalkaa käytetään, laatikon korkeutta voi säätää upottamalla osan jalasta maahan. Kuten aina, postilaatikon ostaja saa haluamansa nimikyltin kaupan päälle.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Flexbox

http://www.flexbox.fi

AB Flexbox on ruotsalainen perheyritys, joka toimii skoonelaiselta maatilalta käsin Lomman taajaman läheisyydessä. Täällä keltaisten rapsipeltojen kupeessa yritys kasvaa ja kansainvälistyy. Flexboxin toiminnan perustana ovat esteettisesti laadukkaat postilaatikot ja -lokerikot kaikentyyppisille kiinteistöille. Todella ainutlaatuisia niistä tekevät etupuolelle kiinnitettävät nimikyltit, joista asukkaat, arkkitehdit tai rakentajat saavat juuri sellaisia kuin haluavat. Flexbox painattaa nimikyltit uusimmalla UV-tekniikalla, joka mahdollistaa rajattoman asiakkaan toiveiden mukaan räätälöinnin. Flexbox myy tuotteensa suoraan, ilman välikäsiä, mikä tarkoittaa ostajalle paitsi verratonta hintaa myös suoraa yhteyttä valmistajaan, joka välittää sekä tuotteistaan että asiakkaistaan. Flexbox haluaa olla postilaatikkoja ja postilokerikkoja ostaville itsestään selvä valinta. Saavutamme tämän kehittämällä omia, laadukkaita ja persoonallisia tuotteita, jotka kestävät vertailua markkinoilla. Valikoimassamme on jo P-sertifioituja postilaatikkoja ja -lokerikkoja, jotka täyttävät tiukimmat asetetut vaatimukset. Tavoitteenamme on myös kehittää logistiikkaamme entisestään, jotta voimme taata turvalliset ja nopeat toimitukset tilauksen kohdemaasta riippumatta.