Folkpool Classic

10465.00 €

Folkpool Classic on itsestään selvä valinta monelle altaan hankkijalle, ja ymmärrämme sen täysin. Suorakaiteen muotoinen allas on aina muodissa. Classicin ajaton muoto sopii lähes kaikille tonteille ja sen kestävä rakenne on suhteellisen kevyt. Lisäksi Folkpool Classic on uima-altaistamme juuri se, johon on valittavana eniten lisävarusteita ja allaspeitemalleja.

Useita kokoja ja syvyyksiä

Yksi Classicin suosion syistä on sen suuri kokovalikoima – helposti sijoitettavasta 2,5 x 5 metristä jättimäiseen 12,5 x 25 metriin. Useimmat valitsevat uintisyvyydeksi 1,35 metriä, joka sopii niin leikkeihin kuin uimakouluun. Ja jos haluat sukeltaa altaaseen ponnahduslaudalta, valitse Classic syvällä päällä!

Perinteinen puu tai moderni kestomuovi

Folkpool Classic on saatavana neljänä eri runkomateriaalina, joista jokaisella on omat erityisetunsa. Riippumatta siitä, valitsetko vankan puurungon, modernin kestomuovirungon tai SuperZink- tai ruostumattomasta teräksestä valmistetun kestävän teräsrunkomme, voit olla varma siitä, että saat korkealaatuisen uima-altaan, joka tuo huolettomia uintihetkiä vuosikausiksi eteenpäin.

Folkpool

http://www.folkpool.fi

Folkpool AB on Ruotsin suurin uima-altaiden valmistaja yksityiskäyttöön. Lisäksi olemme suurin ulkona käytettävien porealtaiden toimittaja. Folkpool on perustettu vuonna 1968. Liikevaihtoa on nykyään lähes 20 miljoonaa euroa. Menestyksemme perustuu tunnettuihin laadukkaisiin tuotteisiin, vahvaan markkinointiin ja toimimiseen lähellä asiakkaita. Uima- ja porealtaita sekä tarvikkeita myydään valtakunnanlaajuisen valtuutettujen ja koulutettujen jälleenmyyjien muodostaman verkoston avulla. Meillä on nykyään 30 jälleenmyyjää Ruotsissa ja 3 Suomessa.