Folkpool Familypool

3500.00 €

Folkpool Familypool, helppo koota itse!
Familypool on jännittävä uutuus Folkpoolin tuotevalikoimaan. Tavoitteenamme on ollut tuoda valikoimaan todella hyvä uima-allas häkellyttävän hyvään hintaan. Tässä sinulla on helposti rakennettava allas tukevalla rungolla ja tarvikepaketilla, jossa kaikki mitä vähintäänkin tarvitset.

Erityisen vahva rakenne

Folkpoolin Familypool kootaan perinteisellä hirsikehikkoperiaatteella, jossa tukevat puupalkit lukitaan toisiinsa salvosmenetelmällä, joka tekee siitä erittäin vakaan ja helposti koottavan. Kiitos tukevan rakenteensa, voidaan se rakentaa yhtä hyvin maahan upotettuna tai maanpäällisenä ilman lisätukirakenteita. Runko on NTR A-luokan painekyllästettyä mäntyä, joka takaa pitkän kestoiän. Annammekin rungolle 10 vuoden takuun.

Helppo koota myös itse

Tuskin koskaan aikaisemmin on ollut näin helppoa saada itselleen kunnollista uima-allasta. Kaikki, mitä tarvitaan, tulee peruspaketin mukana, yhdessä seikkaperäisen asennusohjeen kera. Perusta aluksi maapohja kuntoon poistamalla pari desimetriä maata altaan paikan kohdalta. Lisää tilalle soraa, tasoita ja tiivistä kovaksi ja tasaiseksi pohjaksi altaallesi. Itse altaan kokoat helposti parissa päivässä.

Kaikki tarpeellinen tulee mukana

Peruspakettiin kuuluu tukeva runkorakenne, sininen 0,5 mm allasmuovi pikakiinnityslistalla sekä kestävä polyeteeni-pohjamuovi. Täydellinen hiekkasuodatin ja pumppu, pinta- ja tuloventtiili, sekä kaikki tarvittavat putket ja liitoskappaleet kuuluvat pakettiin. Paketissa tulevat myös ruostumattomat terästikkaat sekä ulkoportaat, jotka helpottavat altaaseen menoa ja sieltä pois siirtymistä.

Folkpool

http://www.folkpool.fi

Folkpool AB on Ruotsin suurin uima-altaiden valmistaja yksityiskäyttöön. Lisäksi olemme suurin ulkona käytettävien porealtaiden toimittaja. Folkpool on perustettu vuonna 1968. Liikevaihtoa on nykyään lähes 20 miljoonaa euroa. Menestyksemme perustuu tunnettuihin laadukkaisiin tuotteisiin, vahvaan markkinointiin ja toimimiseen lähellä asiakkaita. Uima- ja porealtaita sekä tarvikkeita myydään valtakunnanlaajuisen valtuutettujen ja koulutettujen jälleenmyyjien muodostaman verkoston avulla. Meillä on nykyään 30 jälleenmyyjää Ruotsissa ja 3 Suomessa.