Formex pilarimuotti

0.00 €

Pilariantura ja –muotit (PA) nopeuttavat ja helpottavat asennustyötä moninkertaisesti, perinteisiin menetelmiin verrattuna. Pilarianturamuottien mitoitus on lähes rajaton, jonka ansiosta pilariantura on mahdollista valmistaa perinteisten rakennuskohteiden lisäksi myös tavallista haastavampiin kohteisiin.

Formex –malliston pilarianturamuotit toimitetaan valmiiksi taivutettuina ja kasattuna elementteinä. Koska muotteja ei tarvitse purkaa valun jälkeen, vältytään muottien käytöllä myös rakennusjätteen aiheuttamalta lisätyöltä ja lisäkustannuksilta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Formex

http://www.formex.fi

Formex-perustusjärjestelmä soveltuu erinomaisesti niin asuin-, teollisuus-, liike- ja vapaaajan rakennuksiin. Formex-järjestelmä on mitoitukseltaan lähes rajaton ja sitä voidaan soveltaa kaikkiin perusanturatyyppeihin. Asennus on huomattavasti nopeampaa kuin perinteisillä menetelmillä, koska raudoitteet voidaan sisällyttää toimitukseen. Asennus ei edellytä erityisosaamista ja muotteja ei tarvitse purkaa valun jälkeen. Työmaa on siisti ja turvallinen sekä nopeasta asennuksesta koituva ajansäästö on merkittävä. Järjestelmän käyttö mahdollistaa suuremmat valukokonaisuudet sekä siinä yhdistyy paikallavalu- ja elementtirakentamisen edut.