FP-Tuotteet Etsattu lasi (liukuva seinä)

0.00 €

Suihkuliukuovella voit jakaa leveänkin pesuhuoneen.

Suihkuliukuovi on tavallisesti 2 -osainen, jossa toinen osa on kiinteä seinä ja toinen osa liukuva ovi. 3 -osaisessa suihkuliukuovessa on reunoilla kiinteät osat ja keskellä liukuva ovi. Suihkuliukuoven ovi voi leveissä ratkaisuissa olla myös pariovellinen.

Alumiisen rakenteen vuoksi suihkuliukuovi on käyttöä kestävä. Värit; valkoinen ja hopea. Laaja valikoima laseja; kirkas, savunharmaa, pronssi, grepi -kuviolasi ja etsattu (satin), tai vaihtoehtoisesti Aqua -styreeni.

Lisävarusteena suihkuliukuoveen on saatavana läpivientiprofiili seinällä olevia vesijohtoja varten sekä kynnys, joka estää lattiaa pitkin valuvan veden pääsemisen kuivan tilan puolelle. Kynnyksen käyttö edellyttää että tällä kohtaa lattiaa ei ole veden valumiseen tarvittavaa kaatoa.

Suihkuliukuovi valmistetaan aina mittojen mukaan. Vakiokorkeus 1980 mm.

Jaa sosiaalisessa mediassa

FP-Tuotteet

http://www.fp-tuotteet.fi

Visiomme on olla Suomen johtava tilojen jakamiseen erikoistunut yritys. Toiminnan lähtökohta on aina ollut palveleva asenne, asiakkaan ymmärtäminen ja ympäristön huomioon ottaminen kaikessa toiminnassamme. Yli 40 vuoden ajan olemme olleet lähellä asiakkaitamme, heidän kotonaan, vapaa-ajan asunnoissaan ja työpaikoillaan. Valmistamamme tuotteet tunnetaan kestävästä laadusta ja helppokäyttöisyydestä. Useat tuotteemme ovat Avainlippu -tunnuksella varustettuja. Pidämme korkeaa kotimaisuusastetta itsestään selvyytenä toiminnassamme. Sitä, mitä me emme itse tee, teetämme lähellä olevilla alihankkijoillamme. Kuluttajille tuotteitamme myyvät kaikki hyvin palvelevat ja hyvin varustetut rakennustarvikeliikkeet sekä palvelevat erikoisliikkeet. Ammattiasiakkaita palvelemme suoraan tehtaalta. Luottamus: on tunne tai varmuus siitä, että johonkuhun tai johonkin voi luottaa, että joku tai jokin ei petä toiveita tai aiheuta pettymystä.