FP-Tuotteet Lasiliukuovi

0.00 €

Yksiosainen lasiliukuovi voi olla kapeimmillaan 600 mm leveä. Suurin leveysmitta ei ole rajattu, vaan ovi voi olla vaikka kaksi metriä leveä! Miten leveän saatte kotiinne mahtumaan?

Lasiliukuovessa on olemassa kahta erillaista kiskoa. Seinäkiinniteinen kun ovi liukuu seinän päälle ja kattokiinnitteinen kun ovi laitetaan liukumaan seinän sisään. Kattokiinnitteisen voi laittaa nimensä mukaisesti myös kattoon, jolloin saat näyttävän kokokorkean oven!

Jaa sosiaalisessa mediassa

FP-Tuotteet

http://www.fp-tuotteet.fi

Visiomme on olla Suomen johtava tilojen jakamiseen erikoistunut yritys. Toiminnan lähtökohta on aina ollut palveleva asenne, asiakkaan ymmärtäminen ja ympäristön huomioon ottaminen kaikessa toiminnassamme. Yli 40 vuoden ajan olemme olleet lähellä asiakkaitamme, heidän kotonaan, vapaa-ajan asunnoissaan ja työpaikoillaan. Valmistamamme tuotteet tunnetaan kestävästä laadusta ja helppokäyttöisyydestä. Useat tuotteemme ovat Avainlippu -tunnuksella varustettuja. Pidämme korkeaa kotimaisuusastetta itsestään selvyytenä toiminnassamme. Sitä, mitä me emme itse tee, teetämme lähellä olevilla alihankkijoillamme. Kuluttajille tuotteitamme myyvät kaikki hyvin palvelevat ja hyvin varustetut rakennustarvikeliikkeet sekä palvelevat erikoisliikkeet. Ammattiasiakkaita palvelemme suoraan tehtaalta. Luottamus: on tunne tai varmuus siitä, että johonkuhun tai johonkin voi luottaa, että joku tai jokin ei petä toiveita tai aiheuta pettymystä.