FP-Tuotteet Seinä 1

0.00 €

FP-suihkuseinistä löydät ratkaisut kaikkein vaativimpiinkin tiloihin. Suihkuseinällä estät veden roiskumisen tehokkaasti. Laaja mallisto, monta värivaihtoehtoa, kaarevana tai suorana. Kehysprofiilit ovat tukevaa alumiinia.

Malleista löytyy tyylikkäät etu- ja takaprofiililla olevat suihkuseinät tai ympärikehystetyt suihkuseinät.

Lasisissa suihkuseinissä lasit ovat aina turvalasia, joiden vahvuus on 4 – 8 mm, tuotteesta riippuen. Lasivaihtoehdot: kirkas, savunharmaa, pronssi, grepi –kuviolasi, etsattu (satin), tai vaihtoehtoisesti Aqua –styreeni.

Tutustu laajaan mallistoon, löydät varmasti omasi.

Lilja suihkuseinään voi kiinnittää suihkuverhokiskon lisäämään intimiteettisuojaa.

Ahtaisiin pesutiloihin suosittelemme kääntyvää suihkuseinää, esim. Kaste. Tämä mahdollistaa suihkuseinän asentamisen lähelle wc-istuinta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

FP-Tuotteet

http://www.fp-tuotteet.fi

Visiomme on olla Suomen johtava tilojen jakamiseen erikoistunut yritys. Toiminnan lähtökohta on aina ollut palveleva asenne, asiakkaan ymmärtäminen ja ympäristön huomioon ottaminen kaikessa toiminnassamme. Yli 40 vuoden ajan olemme olleet lähellä asiakkaitamme, heidän kotonaan, vapaa-ajan asunnoissaan ja työpaikoillaan. Valmistamamme tuotteet tunnetaan kestävästä laadusta ja helppokäyttöisyydestä. Useat tuotteemme ovat Avainlippu -tunnuksella varustettuja. Pidämme korkeaa kotimaisuusastetta itsestään selvyytenä toiminnassamme. Sitä, mitä me emme itse tee, teetämme lähellä olevilla alihankkijoillamme. Kuluttajille tuotteitamme myyvät kaikki hyvin palvelevat ja hyvin varustetut rakennustarvikeliikkeet sekä palvelevat erikoisliikkeet. Ammattiasiakkaita palvelemme suoraan tehtaalta. Luottamus: on tunne tai varmuus siitä, että johonkuhun tai johonkin voi luottaa, että joku tai jokin ei petä toiveita tai aiheuta pettymystä.