Futur Trio Evo kaasugrilli

0.00 €

Suosittu 3-poltin perhegrilli erillisellä sivukeittimellä! Iso grillausala on jaettu 2/3 osaa valurautaritilän ja 1/3 osaa kaksipuolisen valurautaparilan kesken. Parilassa on sileä puoli ja parilaraitapuoli, joten se on monikäyttöinen varuste kaikessa grillaamisessa. Ritilöiden ja parilan paikkaa voi vaihtaa grillissä tarpeen mukaan. Esim. parila keskelle ja ritilät sivuille tai parila sivulle ja ritilät keskelle ja sivulle.

Grillissä on tehokkaat ja pitkäikäiset rosteriputkipolttimet sekä tuulelta suojaan upotettu kannellinen sivukeitin. Sivukeitintaso on tasaista laskupintaa silloin kun keitin ei ole käytössä. Grillin tulilaatikko, jossa polttimet ovat, on kestävää emaloitua terästä. Grillin polttimien päällä on emaloidut teräksiset lämmönjakopellit, jotka jakavat lämmön tehokkaasti koko grillausalalle. Grillin poltinten ja tuulisuojatun sivukeittimen sytytys on helppoa paristotoimisella sytytyksellä (AA-sormiparisto on mukana paketissa).

Grillin tukeva tuplakansi, ohjauspaneeli, sivutasojen etureunat ja vaunun kaapin ovet ovat ruostumatonta terästä. Muut grillin osat pääosin maalattua terästä. Grillin kannessa on pidempää grillausta helpottava lämpömittari, tukevassa vaunussa siirtelyä helpottavat pyörät sekä tilava ovellinen kaappi. Pyöristä pienemmät ovat lukittavat. Suojapeite (L-koko), kaasuletku ja -säädin eivät sisälly toimitukseen. Ne myydään erikseen.

Tekniset tiedot

  • Teho: 11,4 kW + 2,3 kW
  • Grillausala: 63 x 43 cm
  • Mitat: L 134 x K 115 x S 56 cm
  • Paino: noin 38 kg
  • Takuu: 2 vuotta
  • Suojapeitteen koko: L (peite myydään erikseen)