MAINOS

GARDENA YMPYRÄSADETIN VARIO

29.95 €

GARDENA YMPYRÄSADETIN VARIO

GARDENA Comfort Vario -ympyräsadetin kastelee pihasi tasaisesti. 

Ympyräsadettimen enimmäiskasteluala on 225 m² ja enimmäiskantama 8,5 m. 

Sadettimessa on 7-portainen sadetussektorin säätö 45° välein alueella 90°-360°. 

Voit säätää sadettimen pihasi mukaan. 

Erityinen kääntöturbiini takaa tasaisen kastelun, ja suihkun suuntaa voidaan säätää tarkasti. Erittäin laajojen alueiden kastelua varten useita sadettimia voidaan liittää yhteen. 

Tässä tapauksessa päätytulpan tilalle vaihdetaan GARDENA-hanaliitin (tuotenumero 901) tai GARDENA Profi Maxi-Flow -järjestelmän hanaliitin (tuotenumero 2801). 

Ympyräsadetin on kiinnitetty tukevaan muovijalustaan. 

Sen asentaminen nurmikolle on vaivatonta. Tiheä ja irrotettava suodatin on helpottaa puhdistamista. Pihan helppoon kasteluun

Jaa sosiaalisessa mediassa

GARDENA

http://www.gardena.fi

GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman kaikkea, mitä puutarhassa tarvitaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja ja järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. Yli 50 vuotta sitten perustettu, Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA on johtava korkealaatuisten puutarhatyövälineiden tuotemerkki Euroopassa, ja edustettuna yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. GARDENA on osa Husqvarna Groupia. GARDENA on tunteella mukana asiakkaidensa elämässä, johon puutarha kuuluu luonnollisena osana niin hyvinvoinnin, virkistäytymisen kuin hauskanpidonkin paikkana.