Geberit Monolith

0.00 €

Muotoilupalkinnon voittaneen Geberit Monolith -WC:n säiliömodulin myötä Geberit kulkee aivan uusia polkuja kylpyhuonemuotoilun alalla. Olitpa sitten suunnittelemassa uutta rakennusta tai aikeissa kunnostaa kylpyhuonettasi, hyvin muotoiltu moduli on nopea asentaa meluttomasti ja paikkoja likaamatta, joten WC-istuimen asennus käy helposti ja mukavasti.

Elegantti turvalasista ja harjatusta alumiinista valmistettu perusyksikkö sisältää koko saniteettiteknologian, johon kuuluu vettä säästävä kaksoishuuhtelu. Asentaminen on nopeaa ja helppoa, ja siitä aiheutuu vain vähän pölyä, likaa ja melua. Säiliömoduuli sopii siksi hyvin modernisointi- ja kunnostushankkeisiin. Koska näissä tapauksissa voidaan yleensä käyttää olemassa olevia liitäntöjä, asentamiseen kuluu tavallisesti vain muutama tunti. Geberit Monolith on saanut useita kansainvälisiä palkintoja sen vakuuttavasta muotoilusta.

Geberit Monolith -säiliömoduulia on saatavissa kahdessa rakennekorkeudessa: 101 cm korkuisena ja Geberit Monolith -pesuallasmoduulin kanssa yhteensopivana 114 cm korkuisena, sekä kolmena versiona seinä-WC:tä, lattia-WC:tä ja Geberit AquaCleania varten.

Geberit

http://www.geberit.fi

Geberit Oy on sveitsiläisen Geberit konsernin 100 %:sti omistama yhtiö. Yritys sijaitsee Vantaalla lähellä lentokenttää hyvien yhteyksien varrella vuonna 2011 valmistuneissa nykyaikaisissa tiloissa. Yrityksessä työskentelee 18 henkilöä. Olemme paikallisesti läsnä asiakkaitamme varten ympäri Suomea. Näyttelytilat Vantaalla ovat avoinna kaikille. Vantaalla sijaitseva varasto ja konehuolto ovat tärkeä osa palvelevaa toimintaamme. Geberit-ryhmä on globaalisti suuntautunut Euroopan markkinajohtaja saniteettitekniikan alalla. Perustamisestaan asti, vuodesta 1874 lähtien, yritys on kuulunut alan pioneereihin luoden kattavilla järjestelmäratkaisuilla jatkuvasti uusia trendejä. Geberitillä on myyntipisteitä 41 maassa. Myyntitoimien painopiste on suurilla Euroopan markkinoilla ja vahvat kasvumahdollisuudet pääasiassa Keski- ja Itä-Euroopassa, Ranskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Pohjoismaissa, Pohjois-Amerikassa, Kiinassa, Intiassa ja Kaakkois-Aasiassa. Geberit toimittaa Aasian ja Pohjois-Amerikan markkinoille tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti alueellisia tarpeita ajatellen. Sitä varten Shanghaihin (Kiina) ja Chicagoon (Yhdysvallat) on perustettu paikallisia kompetenssikeskuksia. Yrityksellä on 16 tuotantopaikkaa seitsemässä eri maassa. Päätuotantopaikat sijaitsevat Sveitsissä, Saksassa ja Itävallassa.