Goodwell AG Betonirunkoinen pienpuhdistamo

0.00 €

Betonirunkoinen pienpuhdistamo on varma ratkaisu uutta järjestelmää rakennettaessa. Pienpuhdistamon pitkät tyhjennysvälit pitävät käyttökustannukset alhaisina ja luja rakenne varmistaa järjestelmän toimivuuden vaikeissakin olosuhteissa.

Goodwellin nykyaikainen puhdistustekniikka on tutkitusti tehokasta ja toimivaa. Yksinkertainen ratkaisu pystytään toteuttamaan suuren kaivoon. Normaalissa käytössä suuri lietetila tarvitsee tyhjentää vain 1-2 kertaa vuodessa. Ohjauskeskus pystytään sijoittamaan sopivaan paikaan joko kiinteistöön tai pihalle.

Vahva betoninen säiliö ei kovassakaan maaperän paineessa liiku eikä painu kasaan. Normaaliolosuhteissa säiliö ei myöskään vaadi minkäänlaista ankkurointia, vaan pysyy tukevasti aloillaan omalla painollaan.

  • Goodwell AG-1 / alle 6 hengelle
  • Goodwell AG-1P / 7-9 henkeä
  • Goodwell AG-2 / 10-12 henkeä
  • Goodwell AG-2P / 13-15 henkeä
Jaa sosiaalisessa mediassa

Goodwell Infradev

http://www.goodwell.fi/

Goodwell InfraDev Oy on suomalaisomistuksessa oleva yhtiö, jonka päätuotteina ovat alueelliset jätevesijärjestelmät ja niiden valvontajärjestelmät. Täydennystuotteina ovat kiinteistökohtaiset jätevesijärjestelmät. Goodwell InfraDev Oy:n tuotteet ja palvelut muodostavat laajan järjestelmän, jolle keskeistä on - laajennettavuus - valvottavuus - liitettävyys osaksi suurempaa järjestelmää sekä - hyöty ympäristön kannalta. Goodwell InfraDev Oy kehittää jatkuvasti tuotteitaan huoltotoiminnasta saadun arvokkaan kokemuksen perusteella ja siirtää sitä kokemusta niin uusiin projekteihin kuin huoltosopimusasiakkaiden kohteisiin. Näin saadaan erinomaiset tuotteet ja palvelut vieläkin paremmiksi. Goodwell InfraDev Oy:n tuotteet ovat CE-testatut.