GreenCare Grobiootti™ Kesäkukkamulta

0.00 €

Korkealaatuinen erikoismulta kesäkukille. Sama tuote kuin aiempi Puutarhan KESÄ™ Kesäkukkamulta, nimi on päivitetty lyhyemmäksi.

Ainutlaatuinen koostumus, jossa yhdistyvät Puutarhan KESÄ™ -ravinteet, GroBiootti™ -hyötymikrobit ja kastelua helpottavat mikrokastelukiteet.

Ominaisuudet

GroBiootti™ -hyötymikrobit parantavat juuriston vastustuskykyä ja edistävät kasvien hyvinvointia. Monipuolisen ravinnekoostumuksen ansiosta kasvit kasvavat tasapainoisesti ja kukkivat runsaasti. Mikrokastelukiteiden ansiosta kasteluvesi imeytyy kasvualustaan tehokkaasti. Kiteet ylläpitävät tasaista kosteutta ja pidentävät kasteluväliä.

Pakkauskoko

30 l

Käyttö

Sellaisenaan kesäkukille ja muille puutarhan kasveille. Ainutlaatuinen 3-in-1 koostumus, jossa yhdistyvät Puutarhan Kesä -ravinteet, Grobiootti™-hyötymikrobit ja kastelua helpottavat mikrokastelukiteet.

Käyttökohteet

Ruukut, parvekelaatikot ja kasvatusaltaat.
Astiat ja amppelit
Kukkapenkit

Jaa sosiaalisessa mediassa

GreenCare

http://www.greencare.fi

Puutarhan Kevät ja muut tutut GrowHow-tuotteet siirtyivät Bernerille tammikuussa 2009. Vuonna 2011 Berner lanseerasi tutut tuotteet uudella GreenCare-nimellä. Samalla tuoteperhe kasvoi merkittävästi, kun GreenCare-valikoimaan tulivat mukaan kasvualustatuotteet. Uudistuksessa pakkaukset saivat uuden, raikkaan ilmeen, joka erottuu edukseen ja helpottaa tuotteiden valintaa. Uudistuneella tuotevalikoimalla pystymme vastaamaan entistä paremmin kotipuutarhureiden puutarhanhoitotarpeisiin. GreenCare-tuotteissa saat laadun, helppouden ja onnistumisen ilon – ja puutarhaasi Yks-kaks-kaunista! Berner on suomalainen perheyhtiö, jolla on pitkä historia suomalaisessa puutarhanhoidossa. Kasvinsuojeluosastomme on tuonut kotipuutarhureiden käyttöön laajan valikoiman kasvinsuojeluaineita jo vuosikymmenten ajan. Toimintamme laajeni 2009 Yara Suomi Oy:ltä ostetulla GrowHow kuluttaja- ja golftuoteliiketoiminnalla. Bernerin pääkonttori, tuotekehitys- sekä tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Näiden lisäksi asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiöt ulkomailla. Berner on myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, jossa viihtyvyyden, motivaation ja yksilön arvostuksen eteen tehdään töitä taukoamatta. Työntekoa Bernerillä ohjaa aina pyrkimys luottamukselliseen, osapuolten toimintaa kauaskantoisesti kehittävään kumppanuuteen. Tätä päämäärää toteutamme kaikissa sidosryhmäsuhteissamme sekä kotimaassa että ulkomailla.