MAINOS

GreenCare GroBiootti™ Istutusmulta

0.00 €

Sen näkee, kun juuret voivat hyvin!

Hyvä juurtuminen ja vahva juuristo on kasvin hyvinvoinnin ja kasvun perusta.

GreenCare GroBioottiTM Istutusmulta on korkealaatuinen, parhaista ja huolella valituista raaka-aineista vankalla ammattitaidolla valmistettu erikoismulta kaikkiin pihan ja puutarhan istutuksiin.

GroBioottiTM -hyötymikrobit auttavat istutettavaa kasvia juurtumaan, parantavat juuriston kasvua ja näin vahvistavat kasvin vastustuskykykä ja hyvinvointia.

Luonnonmukaisen lannoituksen ansiosta kasvuvoimaa riittää pitkään ja sitä voi vaivattomasti ylläpitää GreenCare luomulannoitteilla.

KÄYTTÖKOHTEET:

Käytä sellaisenaan monivuotisten kasvien istutuksiin ja vanhojen istutusten hoitoon.

koristepuille ja -pensaille
hedelmäpuille ja marjapensaille
ruusuille
aitataimille
köynnöksille
perennoille
Havujen ja muiden happaman maan kasvien istutukseen suosittelemme GreenCare Rodo&Ikivihreät Puutarhamultaa. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

GreenCare

http://www.greencare.fi

Puutarhan Kevät ja muut tutut GrowHow-tuotteet siirtyivät Bernerille tammikuussa 2009. Vuonna 2011 Berner lanseerasi tutut tuotteet uudella GreenCare-nimellä. Samalla tuoteperhe kasvoi merkittävästi, kun GreenCare-valikoimaan tulivat mukaan kasvualustatuotteet. Uudistuksessa pakkaukset saivat uuden, raikkaan ilmeen, joka erottuu edukseen ja helpottaa tuotteiden valintaa. Uudistuneella tuotevalikoimalla pystymme vastaamaan entistä paremmin kotipuutarhureiden puutarhanhoitotarpeisiin. GreenCare-tuotteissa saat laadun, helppouden ja onnistumisen ilon – ja puutarhaasi Yks-kaks-kaunista! Berner on suomalainen perheyhtiö, jolla on pitkä historia suomalaisessa puutarhanhoidossa. Kasvinsuojeluosastomme on tuonut kotipuutarhureiden käyttöön laajan valikoiman kasvinsuojeluaineita jo vuosikymmenten ajan. Toimintamme laajeni 2009 Yara Suomi Oy:ltä ostetulla GrowHow kuluttaja- ja golftuoteliiketoiminnalla. Bernerin pääkonttori, tuotekehitys- sekä tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Näiden lisäksi asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiöt ulkomailla. Berner on myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, jossa viihtyvyyden, motivaation ja yksilön arvostuksen eteen tehdään töitä taukoamatta. Työntekoa Bernerillä ohjaa aina pyrkimys luottamukselliseen, osapuolten toimintaa kauaskantoisesti kehittävään kumppanuuteen. Tätä päämäärää toteutamme kaikissa sidosryhmäsuhteissamme sekä kotimaassa että ulkomailla.