MAINOS

GreenCare Puutarhamulta Luonnonlannoitettu

0.00 €

Vain parasta puutarhaasi!

Korkealaatuinen, parhaista ja huolella valituista raaka-aineista vankalla ammattitaidolla valmistettu puutarhamulta luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon.

Tasapainoisesti kalkittu ja luonnonmukaisesti lannoitettu suomalaisten puutarhakasvien tarpeiden mukaisesti.

Luonnonmukaisen lannoituksen ansiosta kasvuvoimaa riittää pitkään ja sitä voi kätevästi ylläpitää GreenCare luomulannoitteilla.

KÄYTTÖKOHTEET:

vihannesmaille ja yrttitarhoihin
istutettaville puille, pensaille ja kukkapenkkeihin
nurmikon perustamiseen ja paikkaamiseen
ruukkuihin, parvekelaatikoihin ja kasvihuoneisiin
Happaman maan kasveille suosittelemme GreenCare Rodo&Ikivihreät Puutarhamultaa. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

GreenCare

http://www.greencare.fi

Puutarhan Kevät ja muut tutut GrowHow-tuotteet siirtyivät Bernerille tammikuussa 2009. Vuonna 2011 Berner lanseerasi tutut tuotteet uudella GreenCare-nimellä. Samalla tuoteperhe kasvoi merkittävästi, kun GreenCare-valikoimaan tulivat mukaan kasvualustatuotteet. Uudistuksessa pakkaukset saivat uuden, raikkaan ilmeen, joka erottuu edukseen ja helpottaa tuotteiden valintaa. Uudistuneella tuotevalikoimalla pystymme vastaamaan entistä paremmin kotipuutarhureiden puutarhanhoitotarpeisiin. GreenCare-tuotteissa saat laadun, helppouden ja onnistumisen ilon – ja puutarhaasi Yks-kaks-kaunista! Berner on suomalainen perheyhtiö, jolla on pitkä historia suomalaisessa puutarhanhoidossa. Kasvinsuojeluosastomme on tuonut kotipuutarhureiden käyttöön laajan valikoiman kasvinsuojeluaineita jo vuosikymmenten ajan. Toimintamme laajeni 2009 Yara Suomi Oy:ltä ostetulla GrowHow kuluttaja- ja golftuoteliiketoiminnalla. Bernerin pääkonttori, tuotekehitys- sekä tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Näiden lisäksi asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiöt ulkomailla. Berner on myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, jossa viihtyvyyden, motivaation ja yksilön arvostuksen eteen tehdään töitä taukoamatta. Työntekoa Bernerillä ohjaa aina pyrkimys luottamukselliseen, osapuolten toimintaa kauaskantoisesti kehittävään kumppanuuteen. Tätä päämäärää toteutamme kaikissa sidosryhmäsuhteissamme sekä kotimaassa että ulkomailla.