Grundfos Alpha2

0.00 €

Uusi, pieni ja entistäkin parempi ALPHA2-kiertovesipumppu on erittäin energiatehokas, sillä se perustuu tunnetusti laadukkaaseen Grundfosin tekniikkaan. Pumppu on mainio valinta lämmitys-, ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmiin, joissa pumpattavan nesteen lämpötila on jopa vain +2 °C.

ALPHA2-kiertovesipumpun ansiosta sinun ei tarvitse murehtia monimutkaisia pumppuasetuksia. Voit vain asentaa pumpun ja jättää siihen AUTOADAPT-tehdasasetuksen. Uusi ALPHA2 analysoi lämmitysjärjestelmän automaattisesti ja hakee optimaalisimmat asetukset ja säätää toimintoja aina tarvittaessa.

Uusia ALPHA2-pumppuja, joiden pumppupesät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, voidaan käyttää myös kotitalouksien lämpimän käyttöveden kierrätysjärjestelmissä.

GRUNDFOS ALPHA2 soveltuu seuraaviin käyttötarkoituksiin:

  • Järjestelmät, joiden virtaus on vakio tai vaihtuva
  • Yksiputkijärjestelmät
  • Kaksiputkijärjestelmät
  • Lattialämmitys
  • Lämpimän käyttöveden kierrätysjärjestelmiin, jotka edellyttävät yöpudotustoimintoa
Jaa sosiaalisessa mediassa

Oy Grundfos Pumput Ab

http://fi.grundfos.com/

Suomessa Grundfosin tuotteet ovat tulleet tutuksi jo 1950-luvulta lähtien. Virallisesti Grundfosin myyntiyhtiö perustettiin kuitenkin vasta vuonna 1992. Tänä päivänä myyntiyhtiön lisäksi Grundfosilla on myös omaa pumppu- ja pumppaamotuotantoa sekä maan kattava huolto- ja saneerauspalvelu. Vantaan Kaivokselassa toimiva Grundfos Environment suunnittelee ja valmistaa raskaan sarjan teollisuuspumppuja. Grundfosin pumppaamot valmistetaan Joutsassa.