Grundfos Magna3

0.00 €

MAGNA3/UPE-pumppujen laaja valikoima koostuu pienistä, keskikokoisista ja suurista kiertovesipumpuista, jotka on varustettu tiedonsiirtolaitteistolla ja moottoreilla, joiden elektroninen pyörimisnopeuden säätö perustuu kestomagneettitekniikkaan ja kompaktiin staattoritekniikkaan. Kun käytössäsi on MAGNA3-kiertovesipumppu, sinun ei tarvitse murehtia monimutkaisia pumppuasetuksia. Voit vain asentaa pumpun ja jättää siihen AUTOADAPT-tehdasasetuksen (vain MAGNA3).

MAGNA3 analysoi lämmitysjärjestelmän automaattisesti ja hakee optimaaliset asetukset ja säätää toimintoja aina tarvittaessa. Tuloksena on erinomainen käyttömukavuus ja minimaalinen energiankulutus. Lisäksi MAGNA3-pumput ovat erittäin joustavia ja luotettavia, niiden äänitaso on hiljainen, ne ovat pitkäikäisiä eivätkä edellytä huoltoa. Pumput on varustettu infrapunatiedonsiirrolla sekä niitä voidaan ohjata ja valvoa ulkoisesti laajennusmoduuleilla.

Grundfos MAGNA3 -kiertovesipumput on suunniteltu nesteiden kierrättämiseen seuraavissa järjestelmissä:

  • Lämmitysjärjestelmät
  • Ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät
  • Lämpimän käyttöveden kiertojärjestelmät
  • Maalämpöpumppujärjestelmät
  • Aurinkolämpöjärjestelmät
Jaa sosiaalisessa mediassa

Oy Grundfos Pumput Ab

http://fi.grundfos.com/

Suomessa Grundfosin tuotteet ovat tulleet tutuksi jo 1950-luvulta lähtien. Virallisesti Grundfosin myyntiyhtiö perustettiin kuitenkin vasta vuonna 1992. Tänä päivänä myyntiyhtiön lisäksi Grundfosilla on myös omaa pumppu- ja pumppaamotuotantoa sekä maan kattava huolto- ja saneerauspalvelu. Vantaan Kaivokselassa toimiva Grundfos Environment suunnittelee ja valmistaa raskaan sarjan teollisuuspumppuja. Grundfosin pumppaamot valmistetaan Joutsassa.