Haato HK 15

0.00 €

Lämminvesivaraaja pieniin vapaa-ajan asuntoihin, retkeilymajoihin tai vesipisteisiin, jotka sijaitsevat kaukana varsinaisesta lämminvesivaraajasta.

Useimmiten HK 15 riittää kattamaan lämpimän veden perustarpeen astianpesuun ja käsien pesuun. Tällainen tarve voi olla esim. pienissä vapaa-ajan asunnoissa ja kesämökeissä tai paikassa, joka on etäällä varsinaisesta lämminvesivaraajasta. HK 15 on sopiva pienen kokonsa ja helpon asennettavuutensa ansiosta.

15 litran vesisäiliö lämpenee 45 °C lämpötilaan15 minuutissa 3 kW teholla.Säiliö on ruostumatonta terästä. Ulkopinta on valmistettu jauhemaalatusta teräslevystä.

Säiliön rakennepaine on 10 baaria (1,0 MPa). Vesisäiliö on eristetty muotovaletulla solumuovilla. Varaaja on varustettu sähköjohdolla ja pistokkeella, joka liitetään maadoitettuun 230 voltin 1-vaiheverkkoon. Teho 1 kW. Tarvittaessa se voidaan liittää 400 voltin 2-vaiheverkkoon. Teho on silloin 3 kW.

Laipallisen sähkövastuksen liitäntäaukkoon Ø 80 mm. Vastus on helposti irrotettavissa säiliön sisäpuolista tarkastusta varten.

Haato

http://www.nibe.fi/

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro.