Halls 3,8 m² lasilla

399.00 €

Kasvihuoneessa on kevyesti liikkuva liukuovi ja tuuletusluukku katossa. Alumiinirunko ja lasit kestävät sääolosuhteita ja tekevät kasvihuoneesta arvokkaan näköisen. Kasvihuone on saatavana 3 mm lasilla tai iskuja kestävällä 4 mm kennolevyllä.

Laaja valikoima edullisia malleja lasilla tai kennolevyllä.
Mallien suosion vuoksi valikoimassa nyt kolme kokoa: 3,8, 5,0 ja 6,2 m². Kaikkiin malleihin on saatavana myös galvanoitu terässokkeli helpottamaan asennusta. Alumiinirungolla 12 vuoden takuu. Lasit ja kennolevyt kiinnitetään jousilla.

3,8 m² malli: Leveys 193 cm, pituus 195 cm, harjakorkeus 195 cm, räystäskorkeus 124 cm ilman sokkelia, liukuovi 60 cm, yksi tuuletusluukku.

  • runkotakuu 12 vuotta
  • saatavana lasilla tai kennolevyllä
  • korkeus

Lisävarusteena saatavana:

  • Galvanoitu terässokkeli helpottamaan asennusta.
  • Start Mix -varustepaketti sisältäen Univent-automaattiavaajan (Univentin voi halutessaan vaihtaa lasihuoneisiin sopivaan Ventomax-avaajaan), spiraalitaimituet 3 kpl, minimi/maksimilämpömittarin, ripustuskoukut 20 kpl, hylsyavaimen 10mm, erikoiskantapultit, kasvihuoneen pesu- ja desinfiointiaineen.

Halls

http://www.kivikangas.fi

Kivikangas Oy on vuonna 1981 perustettu maahantuonti- ja tukkuliike päätoimialanaan kalastusvälineiden ja kasvihuoneiden sekä urheilutarvikkeiden valmistus ja myynti. Tänä päivänä Kivikangas Oy valmistaa tai maahantuo mm. laadukkaita kalaverkkoja, kalaverkon valmistusmateriaaleja, köysiä ja naruja, kohoja, koukkuja ja talvikalastustarvikkeita sekä erilaisia urheilumaaleja. Kasvihuoneet maahantuodaan Tanskasta.