HB-Dyynilaatta

0.00 €

HB-Kuulapuhalletut laatat ovat sileitä tai kuviopintaisia betonilaattoja. Monipuoliset värivaihtoehdot antavat pihasuunnitteluun entistä runsaampia vaihtoehtoja. Upeat yksityiskohdat ja persoonalliset ratkaisut on mahdollista toteuttaa myös laatoilla. HB-Dyynin kuulapuhallettu pinta on jalan alla miellyttävän tasainen, ei kuitenkaan liukas. Sen luonnonkivimäinen pinta huokuu kokemuksen mukanaan tuomaa arvokkuutta. HB-Dyyni kehitettiin suomalaiseen maisemaan. Luonnonläheisistä väreistä ja sävyistä löytyykin sopiva ratkaisu jokaiseen pihaan.

  • Mitat (mm): 300x300x30
  • Värit: musta, vaalea, punainen

HB-Betoni

http://www.hb.fi

Valmistamme pihatuotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja, portaita sekä valmisbetonia. Tytäryhtiömme HB Kivitalot Oy markkinoi pientalopakettiratkaisuja kevytsora- ja betoniharkoista. 2012 liikevaihtomme oli 27 milj.¤ ja palveluksessamme 140 henkilöä. Tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Somerolla. Suomen lisäksi toimitamme tuotteitamme Ruotsiin, Viroon ja Venäjälle.

HB-Betoniteollisuus on pisimmälle koneistettu betonialan yritys Suomessa. Teemme määrätietoista työtä tuotekehityksessä ja tuotannon tehokkuuden kehittämisessä. Olemme johtava ympäristöbetonituotteiden valmistaja Suomessa. Harkkotuotteiden valmistajana tuotevalikoimamme ja kapasiteettimme on mittavin.

HB-Betoniteollisuus on sydämeltään perheyritys. Haluamme pitää henkilöstöstämme huolta; tavoitteenamme on toimia yhdessä, tuloksellisesti ja työpaikat säilyttäen. Yrityksemme logistinen toiminta on todella merkittävää: aliurakoitsijamme ovat tärkeitä ja pitkäaikaisia kumppaneitamme.