HB-Eurokivi

0.00 €

Kapea, kaksipuoleinen pihakivi on moni-ilmeinen pihakivi. Kiveä voi todellakin hyödyntää molemmilta puolilta, sillä kiven toinen puoli on sileää betonipintaa ja toisella puolella on pitkittäissuuntaisena kapea ura. Yhdistelemällä näitä kiven pintoja, tulee piha-alueesta varmasti persoonallinen ja näyttävä. Eurokiveen on mahdollista yhdistää myös HB-Eurolaattaa.

  • MItat (mm): 196x98x60
  • Värit: musta, harmaa, punainen ja karelia

HB-Betoni

http://www.hb.fi

Valmistamme pihatuotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja, portaita sekä valmisbetonia. Tytäryhtiömme HB Kivitalot Oy markkinoi pientalopakettiratkaisuja kevytsora- ja betoniharkoista. 2012 liikevaihtomme oli 27 milj.¤ ja palveluksessamme 140 henkilöä. Tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Somerolla. Suomen lisäksi toimitamme tuotteitamme Ruotsiin, Viroon ja Venäjälle.

HB-Betoniteollisuus on pisimmälle koneistettu betonialan yritys Suomessa. Teemme määrätietoista työtä tuotekehityksessä ja tuotannon tehokkuuden kehittämisessä. Olemme johtava ympäristöbetonituotteiden valmistaja Suomessa. Harkkotuotteiden valmistajana tuotevalikoimamme ja kapasiteettimme on mittavin.

HB-Betoniteollisuus on sydämeltään perheyritys. Haluamme pitää henkilöstöstämme huolta; tavoitteenamme on toimia yhdessä, tuloksellisesti ja työpaikat säilyttäen. Yrityksemme logistinen toiminta on todella merkittävää: aliurakoitsijamme ovat tärkeitä ja pitkäaikaisia kumppaneitamme.