HB Juha -julkisivuharkot

0.00 €

HB-Juha -julkisivuharkkojen lohkopintainen, elävännäköinen pinta antaa mahdollisuudet rakentaa yksilöllinen, persoonallinen talo, julkisivu, sokkeli tai tukimuuri. HB-Juha -julkisivuharkosta syntyy valmis pinta ilman rappaamista tai maalaamista. Helppohoitoinen pinta kestää ja pysyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Palamattomuutensa ansiosta harkko on turvallinen rakennusmateriaali, joka kestää hyvin myös kosteutta.

HB-Betoni

http://www.hb.fi

Valmistamme pihatuotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja, portaita sekä valmisbetonia. Tytäryhtiömme HB Kivitalot Oy markkinoi pientalopakettiratkaisuja kevytsora- ja betoniharkoista. 2012 liikevaihtomme oli 27 milj.¤ ja palveluksessamme 140 henkilöä. Tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Somerolla. Suomen lisäksi toimitamme tuotteitamme Ruotsiin, Viroon ja Venäjälle.

HB-Betoniteollisuus on pisimmälle koneistettu betonialan yritys Suomessa. Teemme määrätietoista työtä tuotekehityksessä ja tuotannon tehokkuuden kehittämisessä. Olemme johtava ympäristöbetonituotteiden valmistaja Suomessa. Harkkotuotteiden valmistajana tuotevalikoimamme ja kapasiteettimme on mittavin.

HB-Betoniteollisuus on sydämeltään perheyritys. Haluamme pitää henkilöstöstämme huolta; tavoitteenamme on toimia yhdessä, tuloksellisesti ja työpaikat säilyttäen. Yrityksemme logistinen toiminta on todella merkittävää: aliurakoitsijamme ovat tärkeitä ja pitkäaikaisia kumppaneitamme.