HB Juha -julkisivuharkot

0.00 €

HB-Juha -julkisivuharkkojen lohkopintainen, elävännäköinen pinta antaa mahdollisuudet rakentaa yksilöllinen, persoonallinen talo, julkisivu, sokkeli tai tukimuuri. HB-Juha -julkisivuharkosta syntyy valmis pinta ilman rappaamista tai maalaamista. Helppohoitoinen pinta kestää ja pysyy hyvännäköisenä vuodesta toiseen. Palamattomuutensa ansiosta harkko on turvallinen rakennusmateriaali, joka kestää hyvin myös kosteutta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

HB-Betoni

http://www.hb.fi

Valmistamme pihatuotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja, portaita sekä valmisbetonia. Tytäryhtiömme HB Kivitalot Oy markkinoi pientalopakettiratkaisuja kevytsora- ja betoniharkoista. 2012 liikevaihtomme oli 27 milj.¤ ja palveluksessamme 140 henkilöä. Tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Somerolla. Suomen lisäksi toimitamme tuotteitamme Ruotsiin, Viroon ja Venäjälle.

HB-Betoniteollisuus on pisimmälle koneistettu betonialan yritys Suomessa. Teemme määrätietoista työtä tuotekehityksessä ja tuotannon tehokkuuden kehittämisessä. Olemme johtava ympäristöbetonituotteiden valmistaja Suomessa. Harkkotuotteiden valmistajana tuotevalikoimamme ja kapasiteettimme on mittavin.

HB-Betoniteollisuus on sydämeltään perheyritys. Haluamme pitää henkilöstöstämme huolta; tavoitteenamme on toimia yhdessä, tuloksellisesti ja työpaikat säilyttäen. Yrityksemme logistinen toiminta on todella merkittävää: aliurakoitsijamme ovat tärkeitä ja pitkäaikaisia kumppaneitamme.