HB-Kourulaatta

0.00 €

HB-Kourulaatta on ratkaisu pintavesien ohjailuun nyt myös kotipihoilla. Sään ääri-ilmiöiden lisääntyessä kiinnitetään huomiota entistä enemmän valumavesien ohjailuun myös kotipihoilla. Kourulaatta soveltuu siten yhtä hyvin kotipihaan kuin suurelle julkiselle alueellekin. Kourulaatta soveltuu myös henkilöautoliikenteen alueille.

  • Koko: 210*250 *80mm
  • Syvyys 20 mm
  • Värit: harmaa ja musta

HB-Betoni

http://www.hb.fi

Valmistamme pihatuotteita, harkkoja, mosaiikkibetonilaattoja, portaita sekä valmisbetonia. Tytäryhtiömme HB Kivitalot Oy markkinoi pientalopakettiratkaisuja kevytsora- ja betoniharkoista. 2012 liikevaihtomme oli 27 milj.¤ ja palveluksessamme 140 henkilöä. Tehtaamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Somerolla. Suomen lisäksi toimitamme tuotteitamme Ruotsiin, Viroon ja Venäjälle.

HB-Betoniteollisuus on pisimmälle koneistettu betonialan yritys Suomessa. Teemme määrätietoista työtä tuotekehityksessä ja tuotannon tehokkuuden kehittämisessä. Olemme johtava ympäristöbetonituotteiden valmistaja Suomessa. Harkkotuotteiden valmistajana tuotevalikoimamme ja kapasiteettimme on mittavin.

HB-Betoniteollisuus on sydämeltään perheyritys. Haluamme pitää henkilöstöstämme huolta; tavoitteenamme on toimia yhdessä, tuloksellisesti ja työpaikat säilyttäen. Yrityksemme logistinen toiminta on todella merkittävää: aliurakoitsijamme ovat tärkeitä ja pitkäaikaisia kumppaneitamme.