Helo ARKK Line

0.00 €

ARKK-sisustus edustaa täydellistä ylellisyyttä. ARKK yhdistää skandinaavisen, hienostuneen yksinkertaisen muotoilun jättituijan lämpimään ylellisyyteen. Myös erikoisleveät lauteet tuovat oman lisänsä aitoon mukavuuteen. Kuituoptinen valaistus antaa täydellisen ilmapiirin hemmottelevalle rentoutumiselle. Sisustusvaihtoehdot, kuten lattian levyinen alalaude, antavat sinulle mahdollisuuden upottaa kiuas lauteeseen, mikä vapauttaa tilaa ja takaa saunan lapsiturvallisuuden.

  • Sisätilojen toteutus 14 cm leveillä jättituijalaudoilla. Kaunis ja kestävä jättituija on saunatiloissa arvostettua puulaji.
  • Pelkistetyt leveät lauteet yhdistävät mukavuuden ja estetiikan.
  • Nopea tuotanto ja toimitus, helppo asentaa.
Jaa sosiaalisessa mediassa

Helo

http://www.helo.fi/

Helo Oy on maailman suurin sauna-alan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Helo Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma. Ryhmän tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.