Helo HSI 30

0.00 €

Rentoudu yksin upeassa lämmössä tai jaa se jonkun läheisen ihmisesi kanssa. HSI 30 (MOONLIGHT) hyödyntää erinomaisesti kotisi ylimääräistä nurkkausta tai muuta tilaa tarjoten aidon infrapunanautinnon aina halutessasi. Kuuntele suosikkiradioasemaasi, sulje silmäsi ja anna Helon viedä sinut täydellisen rentoutumisen tilaan.

  • 182 x 122 x 193 cm, istuintilaa jopa kolmelle henkilölle
  • 5 lämmityselementtiä muodostavat moneen suuntaan leviävän lämmön takaosasta, sivuilta, edestä / jalkatilasta.
  • Lämmitetyt penkit ja keraaminen laattalattia – mukavuutta joka suunnasta!
  • Tehokas antoteho 2040 W
  • Varustettu Valance-kohdevalaistuksella, digitaalisilla sisä- ja ulkopuolen ohjauskeskuksilla, sisäänrakennetulla äänijärjestelmällä jossa radio ja CD-soitin sekä LED Colorlighttherapy -järjestelmällä
Jaa sosiaalisessa mediassa

Helo

http://www.helo.fi/

Helo Oy on maailman suurin sauna-alan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Helo Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma. Ryhmän tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.