Helo Kiuaspiiput

0.00 €

Helo-kiuaspiiput ovat laadultaan erinomaisia, turvallisia ja CE-hyväksyttyjä sekä erittäin helppoja asentaa. Periaate on hyvin yksinkertainen: voit koota moduuleista juuri tarpeittesi mittaisen ratkaisun pala palalta tulisijan liitännästä aina piipun sadehattuun asti. Osat sopivat takuuvarmasti yhteen, eikä niiden kiinnittämiseen tarvita erityistyökaluja.

Kuumuuden lisäksi, piippuja kuormittavat lämpötilavaihtelut, kosteus sekä palokaasut. Helon kiuas-savupiippujen sisäputket ovat vahvaa haponkestävää terästä. Eristeenä käytämme kivivillamateriaalia ja ulkovaippa on ruostumatonta terästä.

  • Lämpöluokka T600
  • Piipun halkaisija 115 mm
  • Suojaetäisyys 50 mm
Jaa sosiaalisessa mediassa

Helo

http://www.helo.fi/

Helo Oy on maailman suurin sauna-alan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Helo Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma. Ryhmän tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.