MAINOS

Helo Roxx BWT sähkökiuas

Roxx BWT yhdistää nykyaikaisen teollisen muotoilun suureen luonnonkivimäärään.

Näyttävä grafiitinvärinen design-kiuas antaa nautinnollisen pehmeät löylyt. Lämpö varastoituu tehokkaasti kiviin, mikä tekee Helo Roxxista löylynheittäjän suosikkikiukaan. Kun vettä viskaa kiukaalle, lähes 40 kiloa kiveä vastaa miellyttävän kostealla ja tasaisen pehmeällä löylyllä.

Kiukaan uumenissa on myös vesisäiliö, jonka nerokas BWT-tekniikka kosteuttaa löylyhuoneen jo lämmityksen aikana. Kun kiipeät lauteille, ilma on valmiiksi miellyttävän kosteaa, helppoa hengittää ja muutamaa astetta miedompikin lämpö tuntuu ylellisen runsaalta iholla. Voit varioida löylynautintoasi höyrystämällä vuorisuolaa tai lisäämällä aromaattisia löylytuoksuja kiukaan vesisäiliöön.

Kiuasta ohjataan erillisellä ohjausyksiköllä. Ohjaimeksi voi valita joko Midi tai Digi II –ohjaimen.

Malli Roxx 60 DE BWT / Roxx 90 DE BWT

Teho: 6.0 kW / 9.0 kW
Saunan koko: 5-10 m3 / 9-13 m3
Mitat (LxKxS): 490x830x280 mm
Kivimäärä: 38 kg

Jaa sosiaalisessa mediassa

Helo

http://www.helo.fi/

Helo Oy on maailman suurin sauna-alan yritys. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme sauna- ja höyrykylpyalan tuotteita maailmanlaajuisesti. Helo Oy:llä on saunatilojen, saunankiukaiden ja höyrystimien tuotantolaitoksia (Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Yhdysvalloissa) sekä laajamittainen sauna- ja höyrykylpytuotteita koskeva tutkimus- ja kehitysohjelma. Ryhmän tuotevalikoimaan sisältyvät puu- ja sähkölämmitteiset kiukaat ja niiden valvontalaitteet, höyrystimet, sauna- ja höyryhuoneet, höyrykaapit, infrapunakaapit ja erilaiset saunaan ja höyrykylpyyn liittyvät tarvikkeet.