MAINOS

Honda Versatool UMC435E monitoimityökalu

575.00 €

Tämä nerokas järjestelmä on suunniteltu käytettäväksi pitkiä aikoja kerrallaan, ja siksi sen suunnittelussa erityistä huomiota on kiinnitetty käyttömukavuuteen. Erittäin hiljaisella ja taloudellisella moottorilla varustettuun varteen voidaan vaihtaa nopeasti eri työkaluja käyttötarpeen mukaan.

Monikäyttöinen lisälaitevalikoima koostuu mm. okasahasta, pensasleikkureista, trimmereistä ja jyrsimistä. Laiteiden vaihto käy nopeasti ja vaivattomasti pikalukitusjärjestelmän ansiosta.

Oksasaha

Oksasahaa käytettäessä saat suurta hyötyä Hondan nelitahtimoottorista, joka antaa tasaisen väännön alhaisista kierroksista lähtien. Hyödyllinen ominaisuus on myös se, että oksasahassa voidaan säätää teräöljyn määrää.

Trimmeri

Trimmerissä on puoliautomaattinen siimapää – halutessasi lisää siimaa napauta siimarulla maata vasten ja jatka työskentelyä. Siimarulla on irrotettavissa, ja voit vaihtaa sen tilalle kolmioterän tiheämmän heinikon siistimistä varten.

Jyrsin

Työleveydeltään 20 cm:n jyrsin on suunniteltu käytettäväksi pienellä kasvimaalla sekä erityisesti kukkapenkkien teossa. Myös rikkaruohojen poistossa se on vertaansa vailla. Vääntävä nelitahtimoottori antaa riittävästi voimaa jo pienilläkin kierroksilla.

Pensasleikkuri

Pensasleikkuri on varustettu 60 cm:n terällä, joka on käännettävissä +/- 90 astetta. Niinpä sillä voidaan leikata tasaiseksi myös korkea pensasaita. 
Terät ovat itseteroittuvia.

Jatkovarret

Jatkovarsilla saadaan lisää ulottuvuutta korkean pensasaidan leikkaamiseen tai korkealla oleven oksien sahaamiseen. Jatkovarsia on saatavana 50 cm:n ja 1 m:n mittaisina.

Tekniset tiedot:

  • Käynnistys: Käsi
  • Maks. teho: 1,4 kW (1,9 hv) / 0kierr
  • Mitat, p x l x k: 1145mm x 320mm x 255mm
  • Moottori: GX35, 4-tahti
  • Paino: kg
  • Polttoaine: 95 E10
  • Polttoainesäiliö: 0.63l
  • Laitteen hinta: 575 €
Jaa sosiaalisessa mediassa

Honda Power

http://www.hondapower.fi

Honda toi ensimmäisen Power-tuotteidensa sarjaan kuuluvan maatalouskoneen markkinoille vuonna 1953 keventämään Japanin maatiloilla ja kalastajakylissä työskentelevien ihmisten työtaakkaa uudella teknologialla. Vuosikymmenien myötä Honda on laajentanut valikoimaa, joka nykyisellään käsittää pienkoneita laidasta laitaan: jyrsimiä, ruohonleikkureita, perämoottoreita, generaattoreita, vesipumppuja, lumilinkoja sekä paikallismoottoreita erilaisiin koneisiin ja laitteisiin.

Tänä päivänä näitä Honda Power -tuotteita on valmistettu jo 100 miljoonaa kappaletta, ja ne näyttelevät merkittävää roolia sekä ihmisten yksityiselämässä että teollisuuskäytössä kaikkialla maailmassa. Maailman suurimpana moottorivalmistajana Honda pitää velvollisuutenaan kehittää ihmisen ja luonnon välistä harmoniaa edistävää teknologiaa, jonka perusvaatimuksina ovat mm. energiansäästö, kokonaisvaltainen ympäristöystävällisyys ja käytön helppous.

Oy Brandt Ab on toiminut Suomessa Honda Power -tuotteiden maahantuojana on vuodesta 1984 lähtien.

Maailman suurimman moottorivalmistajan ruohonleikkurit, trimmerit, generaattorit, lumilingot, vesipumput, paikallismoottorit ym. Laaja mallisto yksityis- ja ammattikäyttöön.