Huippuimuri E190P 700

0.00 €

Koneellinen huippuimuri, joka riittää 150-200 m2 ilmanvaihtoon. Imuteho 430 m3/h (270 m3/h, imuvastus 150 pa) Ohjaus liesikuvun muuntajalla tai portaattomasti säädettävällä tyristorisäätimellä (1A). Huippuimurin korkeus on 700 mm ja putken sisämitta on 125 mm. ja ulkomitta 225 mm. Putki on rakennettu äänenvaimentimeksi, jossa 50 mm vaimennineriste. Sisäputki rei’itettyäteräsohutlevyä.

 

Sisältö: 

Täydellinen sarja sisältäen läpivientitiilen, aluskatteen läpivientitiivisteen, huippuimurin (sisältää huoltokytkimen ja äänenvaimentimen), kiinnitysruuvit ja asennusohjeet.

Asennus:

Aluskatteen läpivientitiivisteen, läpivientitiilen ja huippuimurin asentamisen ohjeet on esitetty tarkasti vaihe vaiheelta erillisessä asennusohjeessa. Sähkökytkennät tulee tehdä sähköalan ammattilaisen toimesta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

A-Tiilikate

http://www.a-tiilikate.fi/

A-Tiilikate Oy on puhtaasti suomalainen perheyritys, joka toimii betonialalla jo toisessa polvessa. Hannu Hakala, Heli Väliharju ja Marko Rauhala luotsaavat uuden ajan betonialan yritystä. Yrittäminen ja vastuunkanto ovat meille arkipäivää.