Hunton Katto kokonaisratkaisu

Tehokas kokonaisratkaisu katon rakentamiseen

Hunton Katto -rakenneratkaisu käsittää yksinomaan puukuitutuotteita ja siirtää siksi kosteutta tehokkaasti. Hunton Kattoon kuuluu muun muassa Hunton Sarket™aluskate, jonka kosteudenimemiskyky on markkinoiden parhain.

Mitä etua Huntonin tuotteista rakennettu katto tarjoaa?

Hunton on kehittänyt katon rakentamiseen tehokkaan kokonaisratkaisun, Hunton Katon. Katossa käytetään yksinomaan puukuitutuotteita, mikä tehostaa kosteudensiirtoa. Tämä puolestaan pienentää kosteusvaurioiden riskiä.

Erittäin hyvä lämmönvarastointikapasiteetti

Huntonin Katossa on käytetty muun muassa Hunton lämmöneristettä. Puukuitueristeen käyttämisestä on erityisen paljon hyötyä matalaenergia- ja passiivitaloissa, joissa on melko paksut seinät ja katot. Hunton lämmöneristeen lämmönvarastointikapasiteetti on kaksi kertaa suurempi kuin mineraalivillan. Tämän ansiosta sisälämpötila pysyy tasaisempana ulkolämpötilojen heilahdellessa.

Markkinoiden paras kosteudenimemiskyky

Erityisesti juuri talvella pakkaskausien aikana aluskatteen sisäpuolelle muodostuu kondenssivettä, huurretta ja jäätä. Sään äkillisen lauhtumisen seurauksena huurre ja jää sulavat ja syntyy vesivuotoja.  Tärkeimmät kondensoitumista ja veden tippumista ehkäisevät ominaisuudet ovat vesihöyrynvastus ja kyky varastoida kondenssivettä. Materiaalin vesihöyrynvastus ilmoitetaan yleensä sd-arvona.  Sd-arvo kuvaa materiaalin vesihöyrynvastusta vastaavan seisovan ilmakerroksen paksuutta. Kondenssiveden imukyky ilmoitetaan sinä kondenssiveden kg/m²-määränä, jonka aluskate pystyy imemään, ennen kuin siitä alkaa tippua vettä.  Hunton Sarketin kyky imeä kondenssivettä on markkinoiden paras, 1,3 kg/m². Vertailun vuoksi voidaan mainita, että kalvotuotteiden vastaava luku on noin 0,4 kg/m².

Tuotteeseen kuuluvat ratkaisut

Hunton Sarket™ aluskatelevy

Yhdistetty aluskate ja tuulensuoja samassa

Hunton puhallettava puukuitueriste

Ympäristöystävällinen puukuidusta valmistettu puhallettava eriste

Hunton lämmöneriste

Markkinoiden ympäristöystävällisin eriste

Hunton alapohjalevy

Ihanteellinen tuote ryömintätiloihin

Fermacell® kuitukipsilevy

Vahva, teknisiltä ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen kuitukipsilevy

Jaa sosiaalisessa mediassa

Hunton Oy Ab

http://hunton.fi

Hunton Fiber AS on yksi Euroopan johtavista bitumikyllästeisten puukuitulevyjen valmistajista; tuotantokapasiteetti on 145 000 m³.

Hunton valmistaa laajaa valikoimaa puukuitulevyjä ja täydentäviä tuotteita kaikkialle taloon. Tärkeimmät tuotteet ovat bitumikyllästeiset tuulensuojalevyt/alapohjalevyt seiniin ja lattioihin sekä aluskatteet, Silencio (askeläänieriste lattiaan) ja Silencio Thermo (yhdistetty askeläänieriste ja asennuslevy lattialämmitysputkille).

Löydä lähin Hunton jälleenmyyjäsi täältä >

Löydä lähin Hunton puhallusurakoitsija täältä >