MAINOS

Hunton Sarket™ aluskatelevy

Yhdistetty aluskate ja tuulensuoja samassa

Yhdistettyä aluskatetta ja tuulensuojalevyä voidaan käyttää kylmiin ja lämpimiin eristettyihin kattorakenteisiin.

Miksi valita Hunton Sarket™:

  • Ympäristöystävällinen
  • Varastoi kosteutta
  • Lämpöä ja ääntä eristävä
  • Diffuusioavoin eli hengittävä
  • Helppo asentaa, ympäripontattu
  • VTT:n sertikaatti nro 210/05

Sarket aluskate on turvallinen valinta

Tuote on nopea ja helppo asentaa. Asentaminen aloitetaan räystäistä, joista edetään katonharjaa kohti. Rimojen ja ruoteiden samanaikaisesti tapahtuvan asentamisen ansiosta katolla on turvallista työskennellä. Tuotetta on testattu ja tutkittu erittäin ankarissa ilmasto-olosuhteissa.

Ympäristö

Sarket aluskate on valmistettu kierrätetystä puusta. Tuotteella on PEFC-sertifikaatti.

Kosteuden varastointi

Sarket aluskate varastoi ja luovuttaa kosteutta (hygroskooppinen ominaisuus) ympäristön kosteustasapainon muuttuessa. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä, koska lämpötilanvaihtelut (kastepiste) tapahtuvat nopeasti, mikä voi aiheuttaa kosteuden tiivistymistä aluskatteen sisäpuolelle. Valmistamamme levyt pystyvät varastoimaan kosteutta kolme kertaa tehokkaammin kuin muut aluskatetuotteet.

Vinolaudoitusta ei tarvita

Huntonin Sarket aluskate toimii erinomaisesti myös rungon jäykisteenä ja jopa niin hyvin, ettei sen lisäksi tarvita vinolaudoitusta. Tämä helpottaa rakentamista. Tuulensuojakangasta käytettäessä joudutaan käyttämään vinolaudoitusta.

Tekninen hyväksyntä

Hunton Sarket™ on perusteellisesti testattu laatutuote. Levyt ovat saaneet sekä Norjan rakennustutkimuskeskuksen teknisen hyväksynnän että Suomen VTT:n teknisen hyväksynnän.

Hunton Sarket™ on yhdistetty aluskate ja tuulensuoja. Tämä tarkoittaa, että kattorakenne tuulettuu vain aluskatteen yläpuolella. Levy on joko 18 mm (600 cc) tai 25 mm (900 cc) huokoinen puukuitulevy, jota käytetään eristetyissä puurunkoisissa harjakatoissa. Se sopii erityisesti kattoihin, jotka eristetään kokonaan räystäistä harjaan asti, sekä kattoihin, jotka halutaan eristää myöhemmässä vaiheessa. Sarket aluskatetta käytettäessä aluskatteen ja lämmöneristeen väliin ei tarvitse jättää ilmarakoa. Levyt ovat ympäripontattuja ja siten erittäin helppoja asentaa.

Hunton Sarket™ sopii erittäin hyvin myös kunnostettaviin kattoihin. Levyt voidaan asentaa suoraan vanhan kattolaudoituksen päälle (huopa pitää poistaa). Eriste voidaan tämän jälkeen asentaa vanhan laudoituksen alapintaa vasten.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Hunton Oy Ab

http://hunton.fi

Hunton Fiber AS on yksi Euroopan johtavista bitumikyllästeisten puukuitulevyjen valmistajista; tuotantokapasiteetti on 145 000 m³.

Hunton valmistaa laajaa valikoimaa puukuitulevyjä ja täydentäviä tuotteita kaikkialle taloon. Tärkeimmät tuotteet ovat bitumikyllästeiset tuulensuojalevyt/alapohjalevyt seiniin ja lattioihin sekä aluskatteet, Silencio (askeläänieriste lattiaan) ja Silencio Thermo (yhdistetty askeläänieriste ja asennuslevy lattialämmitysputkille).

Löydä lähin Hunton jälleenmyyjäsi täältä >

Löydä lähin Hunton puhallusurakoitsija täältä >