MAINOS

Hunton Seinä kokonaisratkaisu

Ylivoimainen kokonaisratkaisu seinien rakentamiseen

Hunton Seinä -rakenneratkaisu käsittää valikoiman korkealaatuisia tuotteita, ja sekä tuotteet erikseen että kokonaisratkaisut ovat saaneet Norjan rakennustutkimuskeskuksen teknisen hyväksynnän.

Mitä etua Huntonin tuotteista rakennettu seinä tarjoaa?

Hunton on kehittänyt seinien asentamiseen ylivoimaisen kokonaisratkaisun, Hunton Seinän. Tämä seinä rakennetaan yksinomaan puukuitutuotteista ja parantaa siten seinän kosteudensiirtoa ja kykyä pidättää kosteutta (hygroskooppinen ominaisuus). Tämä puolestaan pienentää kosteusvaurioiden riskiä.

Erittäin hyvä lämmönvarastointikapasiteetti

Hunton Seinässä on käytetty muun muassa Hunton lämmöneristettä. Puukuitueristeen käyttämisestä on erityisen paljon hyötyä matalaenergia- ja passiivitaloissa. Hunton lämmöneristeen lämmönvarastointikapasiteetti on kaksi kertaa suurempi kuin mineraalivillan.  Tämän ansiosta sisälämpötila pysyy tasaisempana ulkolämpötilojen heilahdellessa.

Korkea laatu ja tekninen hyväksyntä

Hunton Seinän tuotteet ovat korkealaatuisia. Sekä kukin niistä erikseen että kokonaisratkaisu ovat saaneet Norjan rakennustutkimuskeskuksen teknisen hyväksynnän.

Tekninen hyväksyntä on täydellinen dokumentaatio, joka perustuu Norjan rakennusteknisissä määräyksissä (TEK10) asetettuihin vaatimuksiin. Se todentaa, että jokin rakennustuote tai rakenteellinen ratkaisu soveltuu käytettäväksi Norjassa ja että rakennuksille asetetut tekniset vaatimukset ja määräykset täyttyvät.

Rakennusteknisissä määräyksissä todetaan, että ennen kuin tuotteita voidaan käyttää rakennuksessa, on dokumentoitava, että tuotteiden ominaisuudet ovat sellaiset, että valmis rakennus täyttää tämän määräyksen mukaiset vaatimukset.

Dokumentointia edellyttävät perusvaatimukset ovat:

  • Mekaaninen kulutuksenkesto ja vakaus
  • Paloturvallisuus
  • Hygienia, terveys ja ympäristö
  • Käyttöturvallisuus
  • Melusuojaus
  • Energiansäästöt ja lämmöneristys

Tuotteet ovat jatkuvan tuote- ja tuotantovalvonnan alaisia, millä varmistetaan, että ne täyttävät kulloisestakin teknisestä hyväksynnästä ilmenevät suoritustasovaatimukset.

Tuotteeseen kuuluvat ratkaisut

Hunton tuulensuojalevy

Pohjoismaiden johtava tuulensuojalevy, joka suojaa taloa kosteudelta, tuulelta ja pakkaselta

Hunton lämmöneriste

Markkinoiden ympäristöystävällisin eriste

Hunton puhallettava puukuitueriste

Ympäristöystävällinen puukuidusta valmistettu puhallettava eriste

Fermacell® kuitukipsilevy

Vahva, teknisiltä ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen kuitukipsilevy

Jaa sosiaalisessa mediassa

Hunton Oy Ab

http://hunton.fi

Hunton Fiber AS on yksi Euroopan johtavista bitumikyllästeisten puukuitulevyjen valmistajista; tuotantokapasiteetti on 145 000 m³.

Hunton valmistaa laajaa valikoimaa puukuitulevyjä ja täydentäviä tuotteita kaikkialle taloon. Tärkeimmät tuotteet ovat bitumikyllästeiset tuulensuojalevyt/alapohjalevyt seiniin ja lattioihin sekä aluskatteet, Silencio (askeläänieriste lattiaan) ja Silencio Thermo (yhdistetty askeläänieriste ja asennuslevy lattialämmitysputkille).

Löydä lähin Hunton jälleenmyyjäsi täältä >

Löydä lähin Hunton puhallusurakoitsija täältä >