MAINOS

Hunton tuulensuojalevy

Pohjoismaiden johtava tuulensuojalevy, joka suojaa taloa kosteudelta, tuulelta ja pakkaselta.

Hunton tuulensuojalevyä käytetään ulkoisena tuulensuojana sekä uudis- että korjausrakentamisessa, jossa se suojaa taloa tuulelta ja pakkaselta.

Miksi valita Hunton tuulensuojalevy:

  • Pohjoismaiden käytetyin tuulensuojalevy
  • Varastoi kosteutta ja estää kosteuden tiivistymisen levyn pinnalle
  • Helppo käsitellä ja työstää
  • Toimii tehokkaana lisäeristeenä estämällä ulkoseiniin syntyvät kylmäsillat
  • Jäykkä tuulenkestävä rakenne
  • VTT:n sertifikaatti nro VTT-713-06
  • Valmistettu uusiutuvista raaka-aineista

Hunton tuulensuojalevy on turvallinen valinta

Hunton tuulensuojalevy Norjassa alansa ylivoimainen markkinajohtaja. Hunton on 70-luvulta lähtien myynyt 250 miljoonaa neliömetriä tuulensuojalevyjä Pohjoismaiden markkinoille.

Tekninen hyväksyntä

Hunton tuulensuojalevy on perusteellisesti testattu laatutuote. Levy on saanut sekä Norjan rakennustutkimuskeskuksen että Suomen VTT:n teknisen hyväksynnän.

Ympäristö

Hunton tuulensuojalevy on valmistettu kierrätetystä puusta. Tuoteella on PEFC-sertifikaatti.

Varastoi kosteutta

Hunton tuulensuojalevy varastoi ja luovuttaa kosteutta (hygroskooppinen ominaisuus) ympäristön kosteustasapainon muuttuessa. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä, koska lämpötilanvaihtelut (kastepiste) tapahtuvat nopeasti. Tämä voi aiheuttaa kosteuden tiivistymistä tuulensuojalevyn sisäpuolelle. Valmistamamme levyt pystyvät varastoimaan kosteutta kolme kertaa tehokkaammin kuin tuulensuojakankaat, mikä takaa sen, ettei levyissämme esiinny tällaista ongelmaa.

Vähentää kylmäsiltojen määrää

Kaikissa seinissä on aina muutamia heikommin lämpöeristettyjä alueita, joista voidaan esimerkkinä mainita välipuiden yläpuoliset kohdat.  Huntonin tuulensuojalevyjen avulla kylmäsiltojen määrää voidaan vähentää, koska levymme parantavat lämmöneristävyyttä. 12 mm tuulensuojalevyä vastaa miltei 10 mm:ä tavallista mineraalivillaa ja pienentää U-arvoa eli lämmönläpäisykerrointa 0,01 W/m²K. Matalaenergia- ja passiivitaloissa toteutettujen yksinkertaisten toimenpiteiden avulla seinistä tulee asetettujen vaatimusten mukaisia.

Vinolaudoitusta ei tarvita

Hunton tuulensuojalevy toimii erinomaisesti myös rungon jäykisteenä ja jopa niin hyvin, ettei sen lisäksi tarvita vinolaudoitusta. Tämä helpottaa rakentamista. Tuulensuojakangasta käytettäessä joudutaan käyttämään vinolaudoitusta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Hunton Oy Ab

http://hunton.fi

Hunton Fiber AS on yksi Euroopan johtavista bitumikyllästeisten puukuitulevyjen valmistajista; tuotantokapasiteetti on 145 000 m³.

Hunton valmistaa laajaa valikoimaa puukuitulevyjä ja täydentäviä tuotteita kaikkialle taloon. Tärkeimmät tuotteet ovat bitumikyllästeiset tuulensuojalevyt/alapohjalevyt seiniin ja lattioihin sekä aluskatteet, Silencio (askeläänieriste lattiaan) ja Silencio Thermo (yhdistetty askeläänieriste ja asennuslevy lattialämmitysputkille).

Löydä lähin Hunton jälleenmyyjäsi täältä >

Löydä lähin Hunton puhallusurakoitsija täältä >