Itula Janda

0.00 €

Zehnder Janda kylpyhuone- ja kuivauspatterin vaakasuorat putket on taivutettu kauniisti kaareviksi. Uudella laserhitsaustekniikalla saumat ovat siistit ja sileät ja mallin kaikki pinnat ja kulmat ovat pyöristettyjä.

Malli JAB on tarkoitettu liitettäväksi suljettuun keskuslämmitysverkostoon ja siihen on saatavana toivomuksesta RICA/NOVAR – sähkölämmityspatruuna kesä- tai muuta kausikäyttöä varten. Huom! Patteri ei sovellu käyttövesijärjestelmään. Malli JABE on sähkölämmityspatteri, täytettynä myrkyttömällä, palamattomalla nesteellä ja varustettuna NOVAR-sähkölämmityspatruunalla.

Patterit ovat laadukkaasti pulveripolttomaalattuja, saatavana myös kromattuna. Toimitus sisältää helposti asennettavat seinäkannakkeet. Käyttöpaine max. 11,5 bar, käyttölämpötila max 140 astetta C.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Itula Oy

http://www.itula.fi/

Itula Oy on vuonna 1990 perustettu yritys, joka myy LVI-alan järjestelmiä. Yrityksen pääkonttori on Lappeenrannassa, keskusvarasto Vantaalla ja toimipiste Kuopiossa. Itulan toimialueet ja myyntiverkosto kattavat koko Suomen. Laaja-alainen tarjontamme kattaa lämmöntuotantolaitteistolta eteenpäin kaikki tarvittavat vesikiertoisten lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien putkistovarusteet aina lämpöpattereihin ja putkikotelointeihin saakka. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme Euroopan parhaat tuotemerkit, jotka tunnetaan myös maailmanlaajuisesti. Ne ovat olleet pitkään markkinoilla ja ovat LVI-alan korkealle arvostamia huippumerkkejä. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme palvelee asiakkaita kaikissa tuotteisiin ja tuotejärjestelmiin liittyvissä asioissa asiantuntevasti, asiakkaan tarpeet huomioiden