Itula Toga

0.00 €

Zehnder Toga valikoimassa on 12 perusmallia, joiden koot ja lämpötehot antavat kokemuksen mukaan riittävän liikkumavaran eri tilojen tarpeita ajatellen.

Malli TG on tarkoitettu liitettäväksi suljettuun keskuslämmitysverkostoon ja siihen on saatavana toivomuksesta RICA/NOVAR – sähkölämmityspatruuna kesä- tai muuta kausikäyttöä varten. Huom! Patteri ei sovellu käyttövesijärjestelmään.

Malli TE on sähkölämmityspatteri varustettuna RICA – sähkölämmityspatruunalla. RICA – sähkö-lämmityspatruuna on varustettu ylärajatermostaatilla, ilman säätömahdollisuutta.

Patterit toimitetaan pulveripolttomaalattuna halutulla RAL- tai saniteettivärisävyllä. Toimitus sisältää helposti asennettavat seinäkannakkeet. Käyttöpaine max. 11,5 bar, käyttölämpötila max 140 C.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Itula Oy

http://www.itula.fi/

Itula Oy on vuonna 1990 perustettu yritys, joka myy LVI-alan järjestelmiä. Yrityksen pääkonttori on Lappeenrannassa, keskusvarasto Vantaalla ja toimipiste Kuopiossa. Itulan toimialueet ja myyntiverkosto kattavat koko Suomen. Laaja-alainen tarjontamme kattaa lämmöntuotantolaitteistolta eteenpäin kaikki tarvittavat vesikiertoisten lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien putkistovarusteet aina lämpöpattereihin ja putkikotelointeihin saakka. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme Euroopan parhaat tuotemerkit, jotka tunnetaan myös maailmanlaajuisesti. Ne ovat olleet pitkään markkinoilla ja ovat LVI-alan korkealle arvostamia huippumerkkejä. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme palvelee asiakkaita kaikissa tuotteisiin ja tuotejärjestelmiin liittyvissä asioissa asiantuntevasti, asiakkaan tarpeet huomioiden