Jämä Moon

0.00 €

JÄMÄ Moon (6, 8, 10 ja 14 kW) soveltuu käytettäväksi vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien pientaloissa, niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Laite sopii erinomaisesti lämpöpumppuja varten suunnitellun Jäspi Hybridi-varaajan yhteyteen. Saneerauskohteissa JÄMÄ Moon soveltuu myös liitettäväksi suoraan esim. öljykattilan rinnalle.

JÄMÄ Moon tuottaa energiatehokkaasti kiinteistöön lämpöä ja lämmintä käyttövettä aina -20 °C:n ulko-lämpötilaan saakka. Ilma-vesilämpöpumpun ohjaus tapahtuu aina optimaalisesti (2-portainen puhaltimen nopeuden säätö yhteydessä meno/ paluuveden valvontaan) ja näin lämmittimellä saavutetaan erinomainen vuosihyötysuhde.

Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä varustetaan aina myös toisella lämmönlähteellä, kuten sähköllä, öljyllä, pelletillä tai puulla. Toista lämmitysmuotoa tarvitaan esim. kausiluontoisesti talviaikaan, kun ilma-vesilämpöpumpusta ei saada tarpeeksi tehoa kiinteistön tarpeisiin. Erillistä lämmönvaihdinyksikköä tarvitaan erityisolosuhteita varten (esim. kovat pakkaset).