Jäspi Kauko 25/62 ja 40/120

0.00 €

Jäspi Kauko -pientalojen alajakokeskukset soveltuvat erinomaisesti helppokäyttöisyytensä, luotettavuutensa ja yksinkertaisen asennettavuutensa johdosta kaukolämpöön liitettävien pientalojen lämmittämiseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen.

Jäspi-erikoissiirtimien päämateriaali on kaukolämpökäyttöön sopiva, kestävä kupariputki. Tämän Cu-putken ehdottomia etuja ovat tehokas lämpöpinta, korroosion kesto sekä hyvä säädettävyys. Kevyt siirrinpaketti on eristetty huolellisesti vuorivillalla.

Jäspi-lämmönjakokeskuksista omakotitaloihin sopii Kauko 25/62 E ja paritaloihin ja pienempiin rivitaloihin siirtimiltään tehokkaampi Kauko 40/120 E. Kytkennät ja varusteet ovat SKY:n suosituksen mukaiset, sisältäen ensiöpuolen varusteet. Lämmönjakokeskukset ovat tehtaalla kytkentävalmiiksi varustettuja. Lämmityksen sekä käyttöveden säätö on elektroninen. Ensiöpuolen varusteet ja käyttövesipumppu kuuluvat vakiotoimitukseen, jalkapaketti tilataan erikseen. Kauko 40/120 toimitetaan telineellä ilman paisunta-astiaa.