MAINOS

Jeld-Wen FUNCTION F1893 W68

770.00 €

Function-ulko-ovien kurinalainen, symmetrinen ja geometrinen muotokieli sopii niin moderniin kuin perinteiseen taloon. CE-merkityn oven avautumispuoli on uritettu ja sulkeutumispuoli on sileä. F18-alkuisissa ovimalleissa ura on 2-tasoinen ja F20-alkuisissa kulmikas. Oven vakioväri on valkoinen; saatavissa myös 5 perusväriä, NCS-erikoisväri ja 2-värimaalaus. Vakiolasi F18-alkuisissa malleissa kuviolasia ja F20-alkuisissa satiinilasi. Vakiolasin voi vaihtaa (kirkas, kuvio tai satiini).Function-ulko-ovet saa myös erikoismitoissa. Perusovien U-arvo on ≤ 0.7 – 1.0 W/m2K. Voit valita lisävarusteeksi energiapihin Arctic-rakenteen, jolloin energiatehokkuus paranee entisestään! Useita malliston ovia saa myös paloa ja ääntä eristävänä. Muista myös painike ja muut lisävarusteet ja -ominaisuudet.

Jaa sosiaalisessa mediassa

JELD-WEN Suomi Oy

http://www.jeld-wen.fi/

JELD-WEN Suomi Oy on oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin.

JELD-WEN Suomi Oy:n pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Vääksyssä. Ovitehtaamme toimivat Vääksyssä ja Kuopiossa. Myyntikonttorit ovat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella ja Helsingissä. JELD-WEN työllistää yhteensä noin 270 henkilöä Suomessa.

Olemme Suomalaisen Työn Liiton ja Suomen yrittäjien jäsenyritys, Luotettava Kumppani sekä Pientaloteollisuus PTT ry:n kumppanijäsen. Y-tunnuksemme on 0809955-1.

JELD-WEN Suomi Oy on osa JELD-WEN Northern Europea, joka taas on osa maailmanlaajuista JELD-WEN Inc.:iä.