Jotul F373 Valk

0.00 €

Moderni, palkittu suosikki

Jøtul F 373 kuuluu F 370 -sarjaan, jossa on 10 pääasiallista mallia, joita voidaan muunnella monin eri tavoin valitsemalla erilaisia yksityiskohtia. Jøtul F 373 on moderni kamiina ja se on saanut palkintoja muotoilustaan, jossa tulipesää kannattelee pylväsjalka. Se on saanut maailman ensimmäisenä ja ainoana kamiinana arvostetun kansainvälisen «red dot design award: best of the best» -muotoilupalkinnon.

Tulisijaan on saatavissa lasisia ja vuolukivisiä paneeleja, jotka antavat sille hiukan erilaisen ulkonäön ja lisäominaisuuksia. Lisälaseilla saadaan aikaan konvektiolämpöä ja alhaisempi lämpötila koko tulisijan ulkopintoihin. Kamiinaan on myös saatavissa kääntömekanismi, jonka ansiosta tulipesää voi kääntää 360 astetta.

  • Valurautaa
  • Red dot design award ”Best of the best” -voittaja, tunnustuspalkinto muotoilusta jne.
  • Mahdollisuus liittää paloilma ulkopuolelta
  • Suuret sivulasit, joiden ansiosta tuli näkyy hyvin
  • Kätevä tuhkalaatikko, jossa on tuhkaritilä
  • Lisävarusteena kääntömekanismi, jonka ansiosta kamiinaa voidaan kääntää 360 astetta
Jaa sosiaalisessa mediassa

Jøtul

http://jotul.com/fi/koti

Jøtul on yksi maailman vanhimmista kamiinoiden, takkasydämien ja tulisijojen valmistajista. Toiminnassamme on yhdistynyt ylpeys norjalaisesta käsityötaidosta ja taidosta pärjätä hyvin tässä kylmässä maassa jo yli 150 vuoden ajan.

Norjan luonto, kulttuuri ja käsityötaito ovat tärkeitä asioita ja perintönä veressämme. Kiinnostuksemme lämpöä ja lämmitystä kohtaan yhdistyneenä perinteiseen käsityötaitoon ja sen esteettiseen laatuun ovat tärkeitä osasia määriteltäessä Jøtulin olemusta.