Juliana Veranda

1799.00 €

Juliana Veranda turvalasilla + 10 mm kennolevykatto alk 1739,00
 
+ vahvat profiilit
+ turvalasit ja 10 mm kennolevykatto
+ etuseinän korkeus
+ pariovet ja 2 sivuluukkua
+ kynnyksetön 140 cm oviaukko

Enemmän laatua 
Erittäin vahvat osittain koteloidut profiilit tekevät kasvihuoneesta todella vankkarakenteisen ja kestävän. Seinät karkaistua turvalasia ja katto 10 mm kennolevyä. Lasien ja levyjen mukana tulee myös Julianan listakiinnitys, mikä viimeistelee kasvihuoneen laadukkaan ilmeen.

Juliana-varustelu 
Varusteluun sisältyy listakiinnityksen lisäksi riittävä määrä tuuletusluukkuja, lukolliset pariovet (140 cm) tuulilukituksella, puhdistusta varten avattavat räystäskourun suojat sekä syöksytorvet sadeveden talteenottoon.

Värillä tyylikkyyttä 
Kun haluat pihallesi näyttävän ja ympäristöön kauniisti sulautuvan kasvihuoneen, valitse Veranda värillisellä rungolla. Alumiinirunko on saatavana ilman väriä tai antrasiitinharmaaksi pulverimaalattuna. Ovet, luukut, syöksytorvet, räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat toimitetaan aina mustana. Antrasiitinharmaa on sävyltään: RAL7016.

Upeita yksityiskohtia
Juliana Veranda -malli on täynnä upeita yksityiskohtia. Vakiovarusteena siihen kuuluu tyylikäs listakiinnitys, taittuvat räystäskourun peitelistat, syöksytorvet sadeveden talteen ottoon sekä tuuletusluukulliset ja lukolliset pariovet. Lisävarusteena saatavana esim. valmissokkeli ja automaattiavaajat tuuletusluukkuihin.

Kolme kokoa

4,4 m² syvyys 149 cm, pituus 296 cm, 2 luukkua.

9,7 m² syvyys 221 cm, pituus 439 cm, 2 luukkua.

12,9 m² syvyys 293 cm, pituus 439 cm, 2 luukkua.

Jaa sosiaalisessa mediassa