Kaba Elolegic

0.00 €

Kaba elolegic -sylinterit yhdistävät mekaanisen turvallisuuden elektroniikan joustavuuteen. Kadonneiden avainten ohjelmointi ja kuittaaminen pois käytöstä tapahtuu paikalla suoraan ovella. Ohjelmointiyksikön tai ohjelmointiavaimen avulla voidaan avaimet yksilöllisesti jakaa eri sylintereille – jokainen avain on erilainen.

E-yksikkö ohjaa Kaba elolegic -sylinterin elektronista osaa ja muokkaa ne tiedot, jotka lähetetään avaimesta sylinterin kautta. Jos e-yksikkö hyväksyy avaimen, lähetetään signaali , joka vapauttaa sylinterin estomekanismin.

E-yksikköä on saatavana kolmena eri versiona:

  • N-line (valtuutus ilman mahdollisuutta aikaohjaukseen)
  • T-line (mahdollisuus aikaohjaukseen ja tapahtumaloki)
  • U-line (täydet T-linen toiminnot ja siirrettävät toiminnot

Kaba AB

http://fi.kaba.com/

Kaba AB kuuluu Kaba Groupiin, jolla on toimintaa runsaassa 60 maassa ja joka on eräs maailman johtavista yrityksistä lukko- ja turvajärjestelmien alalla. Yrityksen tuotteita on asennettu ympäri maailmaa, esimerkiksi lentokentille, pankkeihin, yliopistoihin, sairaaloihin, urheilukeskuksiin ja moniin muihin paikkoihin, joissa turvallisuudelle on asetettu korkeat vaatimukset. Yritys tarjoaa kulku- ja turvajärjestelmien alalla kokonaisratkaisuja, jotka perustuvat korkeaan tekniseen kompetenssiin ja innovaatioon, joka perustuu pitkään kokemukseen. Tuotevalikoimamme kattaa kaiken mekaanisista lukoista integroituihin kulku-, aika- ja turvajärjestelmiin.