Kaba Gege pExtra

0.00 €

Gege pExtra -avain on juridisesti suojattu sekä patentilla että mallisuojalla.

Tehdasvalmisteiset Gege pExtra -avaimet on vakiona valmistettu erityisellä tarkkuusjyrsinnällä (Flat-delning), joka poistaa perinteisen ”sahalaitaisen” avaimen terävät reunat, jotka kuluttavat sylinteriä ja repivät taskuja. Tarkkuusjyrsinnän ansiosta avain kulkee mukavasti ja pehmeästi sylinterissä, ja se pidentää sekä avaimen että sylinterin käyttöikää.

Avaimen ainutlaatuista Gege pExtra -profiilia ei voida kopioida markkinoilla tällä hetkellä käytössä olevilla avainkoneilla. Avaimen ja sylinterin patentti ulottuu vuoteen 2022 ja avainprofiilin mallisuoja vuoteen 2030 asti.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kaba AB

http://fi.kaba.com/

Kaba AB kuuluu Kaba Groupiin, jolla on toimintaa runsaassa 60 maassa ja joka on eräs maailman johtavista yrityksistä lukko- ja turvajärjestelmien alalla. Yrityksen tuotteita on asennettu ympäri maailmaa, esimerkiksi lentokentille, pankkeihin, yliopistoihin, sairaaloihin, urheilukeskuksiin ja moniin muihin paikkoihin, joissa turvallisuudelle on asetettu korkeat vaatimukset. Yritys tarjoaa kulku- ja turvajärjestelmien alalla kokonaisratkaisuja, jotka perustuvat korkeaan tekniseen kompetenssiin ja innovaatioon, joka perustuu pitkään kokemukseen. Tuotevalikoimamme kattaa kaiken mekaanisista lukoista integroituihin kulku-, aika- ja turvajärjestelmiin.