Kair comfort 100-180

0.00 €

KAIR comfort on täysautomaattinen, tehokas ilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla omakotitaloihin, paritaloihin, rivitaloihin ja vapaa-ajanasuntoihin. Kone on kauttaaltaan äänieristetty ja hiljaisen äänen ansiosta ilmanvaihtokone voidaan sijoittaa teknisen tilan lisäksi myös vaikka kodinhoitohuoneeseen tai kuraeteiseen.

KAIR comfortissa takkakytkin on vakiovarusteena koneen kyljessä ja sen avulla takka saadaan syttymään savuttamatta. Kiertoilma-automatiikalla ohjataan talvella puutulisijojen lämpö tehokkaasti ja tasaisesti koko kodin käyttöön. KAIR comfort ilmanvaihtokoneessa käytetään samaa tekniikkaa kuin liike- ja teollisuustiloihin tarkoitetuissa ilmanvaihtokoneissa. KAIR comfort voidaan liittää toimimaan kaikkien lämmitysjärjestelmien kanssa.

KAIR comfort on hyvin helppo käyttää ja huoltaa. KAIR comfort toimii itsenäisesti eikä käyttäjän tarvitse tehdä mitään. Haluttaessa puhallustehoa voidaan vaihtaa vaikka matkan ajaksi.

  • Asuntoihin, joiden asuinpinta-ala on 70-330 m². 100-180 l/s 150 Pa
Jaa sosiaalisessa mediassa

Kair

http://www.kair.fi/

Valmistamme laadukkaita KAIR ilmanvaihtokoneita ja jäähdyttimiä teollisuudelle, toimistoihin, kouluihin, kerrostaloihin ja pientaloihin.