Kair Elegance 140

0.00 €

KAIR elegance 140 on omakoti-, pari- ja rivitalon sekä kerrostaloasuntojen ilmanvaihtokone lämmöntalteenotolla. Puhaltimet on sijoitettu koneen ulkopuolelle ja itse kone on kauttaaltaan äänieristetty, mikä antaa vapautta koneen sijoittamiselle. KAIR elegance käy kaikkiin lämmitysjärjestelmiin, sen saa joko sähkö tai vesikiertoisella jälkilämmityksellä.

Kattoasennuslevy on vakiovaruste, mikä helpottaa kanaviston asentamista. Itse kone voidaan asentaa rakennusvaiheen lopulla eikä kone pääse likaantumaan.

KAIR elegancessa tuloilmaa voidaan jäähdyttää koneeseen asennettavalla jäähdytysyksiköllä tai maakylmäpatterilla. KAIR elegance cool jäähdytysyksiköitä on kaksi eri mallia 2,4 ja 3,3 kW. Valitsemalla KAIR elegance ilmastointikoneen saat samalla myös option jäähdytykselle; jäähdytyksen voi asentaa myös jälkeenpäin.

KAIR elegance on hyvin helppo käyttää ja huoltaa. Valmiiksi säädetty automatiikka ja yksinkertaiset toiminnot takaavat aina oikean ilmanvaihdon. Suurikokoisilla suodattimilla on pitkät vaihtovälit.

  • 140 l/s, 120 Pa, asuntoihin 100-260 m²

Kair

http://www.kair.fi/

Valmistamme laadukkaita KAIR ilmanvaihtokoneita ja jäähdyttimiä teollisuudelle, toimistoihin, kouluihin, kerrostaloihin ja pientaloihin.