Kaitos Kivikori 4,55 mm

0.00 €

Kivikorit on valmistettu kylmämuokatuista teräslangoista, jotka on sähköisesti hitsattu neliöverkkoon lankojen risteyskohdasta. Langan paksuus on 3,00 mm, silmäkoko 76,2 mm (3 ”) ja lanka on alusinkittyä 350 g/m2 (95% sinkkiä ja 5% alumiinia). Em. korroosiosuojauksen antama käyttöikä on normaaleissa käyttöolosuhteissa yli 60 vuotta.

Korit toimitetaan kokoontaitettuina, tehdasasennetut kiinnityskierteet kaikissa pystysaumoissa valmiiksi asennettuina. Pohja ja kansi on kiinnitetty valmiiksi yhdeltä sivulta.

Kaitos

http://www.kaitos.fi

Kaitos Oy suomalainen, jo vuonna 1989 toimintansa aloittanut geosynteettien maahantuontiin erikoistunut yritys. Perustamisestaan lähtien Kaitos Oy:n kumppaneina ovat olleet alansa tunnetuimmat kansainväliset yritykset. Edustamiimme geosynteettien tuottajiin kuuluvat muun muassa maailman suurin bentoniitimattojen valmistajan Cetco, tiivistyskalvojen puolella saksalainen GSE, lujitteissa niin ikään saksalainen Hüsker sekä suodatinkankaissa kansainväliset yritykset DuPont ja Bonar. Bonarin omistama Colbond toimittaa myös yrityksemme edustamat Enkadrain salaojamatot, Armater luiskakennostot sekä Enkamat eroosiosuojamatot.